skip to Main Content
Insight TV intros FAST Originals
Insight-tv-intros-fast-originals
U cilju proširenja svoje posvećenosti ovom sektoru, globalni operater kanala i producent sadržaja fokusiran na milenijalce i Gen-Z, predstavio je novu ekskluzivnu originalnu TV biblioteku sadržaja podržanu od oglasa (FAST).

Od pokretanja svog prvog FAST kanala 2018. godine, Insight TV kaže da njegova posvećenost i razvoj poslovanja nastavlja da ga održava “na vodećoj ivici.” Stvaranje ekskluzivne biblioteke sadržaja FAST originala, koja će biti predstavljena na FAST kanalima Insight TV-a, smatra se sljedećim progresivnim korakom u konkurentnom prostoru. Insight TV će svoju inicijativu pokrenuti u svojim primarnim žanrovima kao što su stil života, sport, muzika, priroda/divlji svet i nauka/tehnologija.

Sa više od pet godina u FAST prostoru, Natalie Boot, globalna potpredsednica FAST & distribucije sadržaja, Insight TV, predvodi razvoj FAST Originals sadržaja, sa Streetball sa Kenny Dobbs, koprodukcijom sa bspoketv koja će premijerno biti prikazana kasnije 2023. godine, kao prva od škriljca.

“Budući da smo u FAST segmentu od ranih dana, bili smo u mogućnosti da pratimo razvoj platformi i navike gledanja potrošača i videli smo da je FAST Originals logičan sledeći napredak za kompanije da se diferenciraju i da isporuče publiku platformama i oglašivačima,” rekao je But. “Uzbuđeni smo što ćemo prikazati ovu emisiju u koprodukciji sa bspoke kao prvi korak u dugoj šetnji kako bi se naši gledaoci zabavljali relevantnim sadržajem.”

86

Vezani članci

Back To Top
Search