skip to Main Content
Konferencija Northern Waves TV 2022 zakazana za 13. oktobar
Konferencija-northern-waves-tv-2022-zakazana-za-13.-oktobar
Norigin Media je potvrdio da će najnovije izdanje svoje dugogodišnje konferencije Northern Waves TV – koja pokriva najnovija ažuriranja u TV tehnologiji, proizvodima i trendovima poslovnih modela – raditi

oktobra

u Oslu, Norveška.
Nakon dvogodišnje pauze, Northern Waves TV će sadržavati govornike koji predstavljaju vodeće emitere i operatere iz cijele nordijske i Evrope.

Northern Waves će biti platforma na kojoj će ključni stratezi i donosioci odluka predstaviti OTT poslovne lance vrijednosti, uključujući tehnologije proizvodnje prije sadržaja, metode distribucije i procese. Teme kao što su video na zahtev (AVOD) i visokokvalitetne metode isporuke sa 4K i 5G biće istaknute teme na dnevnom redu konferencije.

Među govornicima su Camilla Amundsen, CMO u Telenoru Norveška, koja će govoriti o osiguranju kvalitetnog TV sadržaja za potrošače; Felipe Fernandez, šef AVOD proizvoda u TV4 Media Sweden, koji će predstaviti teme o interaktivnosti na CTV uređajima; Mike Echternach, menadžer partnerstva u Deustche Telekomu, govorit će o partnerstvima potrebnim za održavanje velikih TV servisa operatera. Ostali govornici vodećih emitera i operatera iz Nordike su Jesper Dahl iz PlutoTV-a, Nicole Östman iz Viaplaya, Jon Espen iz Allentea, Madelen Ottosson iz SVT Švedske, Erik Vold iz NRK Norveške.

Događaj podstiče vlasnike striming televizije i OTT servisa da se predstave i raspravljaju o aktuelnim izborima tehnologije ili poslovnih modela, gde će industrija imati koristi od zajedničkog znanja. Događaj će biti celodnevni događaj u Oslu, a predstaviće ga i organizovati Norigin Media.

“Nadam se da će Norveška postati prestonica TV tehnologije Evrope zbog svojih digitalno naprednih potrošača, snažne povezanosti mreža, produkcije sadržaja i mnoštva kreativnih TV tehnoloških kompanija sa sedištem ovde,” rekao je Ajey Anand, izvršni direktor kompanije Norigin Media. Sjajno je pozvati sve u Oslo da razmijene neke sjajne ideje oko OTT-a i TV-a”.

Za više informacija, molimo posjetite: www.northernwaves.tv @NorthernWaves @NoriginMedia

83

Vezani članci

Back To Top
Search