Konferencija Northern Waves TV 2022 zakazana za 13. oktobar

konferencija-northern-waves-tv-2022-zakazana-za-13.-oktobar
Norigin Media je potvrdio da će najnovije izdanje svoje dugogodišnje konferencije Northern Waves TV – koja pokriva najnovija ažuriranja u TV tehnologiji, proizvodima i trendovima poslovnih modela – raditi

oktobra

u Oslu, Norveška.
Nakon dvogodišnje pauze, Northern Waves TV će sadržavati govornike koji predstavljaju vodeće emitere i operatere iz cijele nordijske i Evrope.

Northern Waves će biti platforma na kojoj će ključni stratezi i donosioci odluka predstaviti OTT poslovne lance vrijednosti, uključujući tehnologije proizvodnje prije sadržaja, metode distribucije i procese. Teme kao što su video na zahtev (AVOD) i visokokvalitetne metode isporuke sa 4K i 5G biće istaknute teme na dnevnom redu konferencije.

Među govornicima su Camilla Amundsen, CMO u Telenoru Norveška, koja će govoriti o osiguranju kvalitetnog TV sadržaja za potrošače; Felipe Fernandez, šef AVOD proizvoda u TV4 Media Sweden, koji će predstaviti teme o interaktivnosti na CTV uređajima; Mike Echternach, menadžer partnerstva u Deustche Telekomu, govorit će o partnerstvima potrebnim za održavanje velikih TV servisa operatera. Ostali govornici vodećih emitera i operatera iz Nordike su Jesper Dahl iz PlutoTV-a, Nicole Östman iz Viaplaya, Jon Espen iz Allentea, Madelen Ottosson iz SVT Švedske, Erik Vold iz NRK Norveške.

Događaj podstiče vlasnike striming televizije i OTT servisa da se predstave i raspravljaju o aktuelnim izborima tehnologije ili poslovnih modela, gde će industrija imati koristi od zajedničkog znanja. Događaj će biti celodnevni događaj u Oslu, a predstaviće ga i organizovati Norigin Media.

“Nadam se da će Norveška postati prestonica TV tehnologije Evrope zbog svojih digitalno naprednih potrošača, snažne povezanosti mreža, produkcije sadržaja i mnoštva kreativnih TV tehnoloških kompanija sa sedištem ovde,” rekao je Ajey Anand, izvršni direktor kompanije Norigin Media. Sjajno je pozvati sve u Oslo da razmijene neke sjajne ideje oko OTT-a i TV-a”.

Za više informacija, molimo posjetite: www.northernwaves.tv @NorthernWaves @NoriginMedia

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top