Korisnici javnih biblioteka dobijaju besplatan pristup premium SVOD

0
korisnici-javnih-biblioteka-dobijaju-besplatan-pristup-premium-svod
Korisnici javnih biblioteka dobijaju besplatan pristup premium SVOD

Hallmark Movies Now je prvi streaming servis koji koristi integraciju između Accedo One i hoopla Digital kako bi omogućio korisnicima javnih biblioteka da strimuju filmove i zabavu koristeći svoju propusnicu za biblioteku, otvarajući SVOD usluge novoj grupi potencijalnih korisnika.
Hallmark Movies Now, SVOD ponuda Hallmark Media, prvi je streaming servis koji koristi prednosti integracije između Accedo One i hoopla Digital comand tako omogućiti korisnicima javnih biblioteka u SAD-u da strimuju filmove i zabavu koristeći svoju propusnicu za biblioteku. Tretirajući plaćene striming servise na isti način kao i knjige, hoopla Digital otvara SVOD usluge novoj grupi potencijalnih korisnika.

Lauri McGarigan, potpredsjednica Hallmark Media, komentira: “Naše partnerstvo s hooplaom daje nam jedinstvenu priliku da dosegnemo novu publiku i proširimo svijest o Hallmark Movies Now.”Accedo One je Saas platforma za korisničko iskustvo kompanije Accedo, provajdera video rešenja. Hoopla Digital je digitalni brend i usluga Midwest Tape-a, pouzdanog provajdera fizičkih medija u javnim bibliotekama skoro 30 godina.

U decembru 2021. godine, hoopla je predstavio BingePass kao odgovor na rastući apetit potrošača za binge-watching sadržajem, a to omogućava korisnicima biblioteka koje učestvuju da strimuju i preuzimaju digitalne medije važećom bibliotečkom karticom (zajedno sa muzikom, audio knjigama, stripovima i još mnogo toga). BingePass omogućava neograničen pristup sadržaju tokom sedam dana putem besplatne mobilne aplikacije i online, a dostupan je u Severnoj Americi, Australiji i Novom Zelandu.

Koristeći svoj hoopla identitet, vlasnici bibliotečkih kartica mogu se neprimjetno prijaviti i zaroniti u kustosko iskustvo sadržaja kao da su pretplatnici na OTT platformu.

Džef Jankovski, predsednik kompanije hoopla Digital, objašnjava: “Potražnja za digitalnim video sadržajem nastavlja da raste u prostoru biblioteke, sa vlasnicima bibliotečkih kartica koji traže nove i poznate filmove i televizijske serije koje mogu da emituju preko hoopla platforme. Rastemo da zadovoljimo ovaj zahtev ponudama kao što je Hallmark Movies Now BingePass, koji je omogućen kroz saradnju sa Accedo One.

“Sada sve više provajdera video usluga može lako da se integriše sa hoopla-om, proširujući domet svog sadržaja na našu publiku od skoro 10 miliona registrovanih korisnika.”

Accedo kaže da partnerstvo “označava strategiju koja menja igru koja će očarati novu publiku i povećati priliv korisnika za video platforme.” Accedo One korisnici mogu odmah imati koristi od ove besprekorne integracije (koja se nalazi na Accedo One tržištu).

Fredrik Andersson, SVP Products at Accedo, naglašava da hoopla BingePass integracija “nudi optimizovano korisničko iskustvo i proširuje domet pružalaca video usluga.”

Foto: Gabriel Sollmann na Unsplash