LaLiga pokreće FAST kanal sa Channel Store-om

0
laliga-pokrece-fast-kanal-sa-channel-store-om
LaLiga pokreće FAST kanal sa Channel Store-om
Vrhunska španska liga sada je dostupna na kanalu LALIGA+ putem besplatnih TV platformi podržanih oglasima, uključujući Tivify, Samsung TV Plus, LG Channels i Xiaomi TV+ putem distribucije od strane The Channel Store.

LALIGA+ se fokusira na dovođenje više i raznovrsnih sportskih takmičenja španskoj publici, uključujući emitovanje međunarodnih događaja kao što je Copa Libertadores, najprestižniji fudbalski turnir u Južnoj Americi; CONCACAF Gold Cup, vodeće nogometno prvenstvo u Sjevernoj Americi, Centralnoj Americi i Karibima; Azijska AFC Liga prvaka.Na novom kanalu će se naći i utakmice sa drugih važnih nacionalnih prvenstava kao što su brazilski Barsileirao, peruanska Liga 1, austrijska Bundesliga i Taça, portugalski kup.

LALIGA+ također uključuje i druge sportove i takmičenja kao što su ASOBAL liga, najbolje rukometno takmičenje u Španiji; Oro liga; Najbolja španska košarka; takmičenja u odbojci na pijesku i dvoru, kao što su Evropsko prvenstvo u odbojci ili Odbojkaška liga prvaka; Sail GP prvenstvo, najekstremniji jedriličarski događaj; Špansko prvenstvo u petanqueu.

FAST channel creation/distribution, AVOD services and monetisation to content owners, creators, video platforms, telecom operators, advertisers and agencies among others. Kroz okvirne sporazume o distribuciji sa glavnim platformama, nudi metodu za generatore sadržaja da pokrenu sopstvene FAST i AVOD kanale, koji se kombinuju sa mogućnostima monetizacije njihove interne Ad mreže.

Projekat između LaLige i The Channel Store-a samo je početak saradnje koja će se vremenom proširiti sa novim projektima i kanalima sadržaja, kao i formatima distribucije i monetizacije.