Skip to content

LaLiga pokreće FAST kanal sa Channel Store-om

laliga-pokrece-fast-kanal-sa-channel-store-om
Vrhunska španska liga sada je dostupna na kanalu LALIGA+ putem besplatnih TV platformi podržanih oglasima, uključujući Tivify, Samsung TV Plus, LG Channels i Xiaomi TV+ putem distribucije od strane The Channel Store.

LALIGA+ se fokusira na dovođenje više i raznovrsnih sportskih takmičenja španskoj publici, uključujući emitovanje međunarodnih događaja kao što je Copa Libertadores, najprestižniji fudbalski turnir u Južnoj Americi; CONCACAF Gold Cup, vodeće nogometno prvenstvo u Sjevernoj Americi, Centralnoj Americi i Karibima; Azijska AFC Liga prvaka.

Na novom kanalu će se naći i utakmice sa drugih važnih nacionalnih prvenstava kao što su brazilski Barsileirao, peruanska Liga 1, austrijska Bundesliga i Taça, portugalski kup.

LALIGA+ također uključuje i druge sportove i takmičenja kao što su ASOBAL liga, najbolje rukometno takmičenje u Španiji; Oro liga; Najbolja španska košarka; takmičenja u odbojci na pijesku i dvoru, kao što su Evropsko prvenstvo u odbojci ili Odbojkaška liga prvaka; Sail GP prvenstvo, najekstremniji jedriličarski događaj; Špansko prvenstvo u petanqueu.

FAST channel creation/distribution, AVOD services and monetisation to content owners, creators, video platforms, telecom operators, advertisers and agencies among others. Kroz okvirne sporazume o distribuciji sa glavnim platformama, nudi metodu za generatore sadržaja da pokrenu sopstvene FAST i AVOD kanale, koji se kombinuju sa mogućnostima monetizacije njihove interne Ad mreže.

Projekat između LaLige i The Channel Store-a samo je početak saradnje koja će se vremenom proširiti sa novim projektima i kanalima sadržaja, kao i formatima distribucije i monetizacije.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept