skip to Main Content
Law&Crime boots YouTube prisustvo sa istinskim pribavljanjem kriminala
Law&crime-boots-youtube-prisustvo-sa-istinskim-pribavljanjem-kriminala
Kao deo svoje inicijative da proširi svoj opseg tema obuhvaćenih žanrom i da radi sa stvaraocima na povećanju proizvodne vrednosti njihovog sadržaja, Law&Crime je da poveća svoje prisustvo na YouTube-u kroz akvizicije i partnerstva sa kanalima u pravom žanru kriminala.

Kreiran od strane TV pravnog komentatora i advokata Dana Abramsa, a podržan od strane A+E Networks, Law&Crime nudi svakodnevno praćenje suđenja uživo i stručne pravne komentare i analize. Posvećen je istraživanju uvek intrigantnog sveta zakona, istovremeno nudeći originalne istinite krimi priče i pravne programe širokoj, multiplatformskoj publici.

YouTube kanal Law&Crime Network nedavno je proslavio dostigavši 4,5 miliona pretplatnika. Nakon uspješnog izvještavanja o ispitivanjima Alexa Murdaugha i Johnnyja Deppa, kanal tvrdi da je postao mjesto za probne snimke uživo, sa 2,4 milijarde ukupnih pregleda videa i u prosjeku preko 100 miliona mjesečnih pregleda.

Kao deo svog plana proširenja, Law&Crime je nedavno kupio popularni pravi kriminal YouTube kanal, The Disturbing Truth, nakon uspešnog partnerstva sa sadržajem. Kanal, koji je kreirao Justin Black, trenutno ima 210.000 pretplatnika i razmatra rešene i nerešene misterije oko serijskih ubica, ubica, čudnih događaja i drugih stvarnih istinitih horora. Law&Crime sada planira da proširi društveno prisustvo The Disturbing Truth, kao i da nastavi da ulaže u svoj nedavno pokrenut prateći podcast.

“Sa porastom YouTube kanala Law&Crime Network za skoro 4 miliona pretplatnika prošle godine, udvostručili smo proširenje naših strategija sadržaja kako bismo dosljedno širili naše sadržajne strategije kako bismo našoj publici dosljedno donosili najočaravajuće i najinformativnije video zapise u 2023. godini,” rekao je direktor Law&Crime na YouTubeu Robert Szoke. “Naša akvizicija “Uznemirujuće istine” samo je jedan od primera jedinstvenog istinskog kriminalnog sadržaja koji gledaoci mogu da pronađu na našem kanalu ove godine.

66

Vezani članci

Back To Top
Search