LG lansira verziju 3.0 streaming servisa

0
lg-lansira-verziju-3.0-streaming-servisa
LG lansira verziju 3.0 streaming servisa
Predviđajući svetsku gledanost svog ekskluzivnog, besplatnog striming servisa koji će dodatno rasti, LG Electronics (LG) uvodi poboljšanje LG kanala, sa novim korisničkim interfejsom sa poboljšanom navigacijom i privlačnijim plasmanom za otkrivanje sadržaja.

Predstavljajući se prvo u Južnoj Koreji ovog meseca, a zatim i na drugim tržištima, uključujući SAD, počevši od oktobra, LG Channels 3.0 ima za cilj da se nadovezuje na zamah usluge koja nudi vrhunsku liniju vesti, sporta, filmova, TV serija i ekskluziva. LG je dosljedno rangiran među prvih pet najpristupačnijih aplikacija na LG Smart televizorima u svim regijama u kojima je usluga dostupna, privlačeći sve veći broj gledalaca svojom uređenom linijom programiranja.Usluga je sada postavljena da pruži nadograđenu upotrebljivost koja omogućava korisnicima da jednostavno pretražuju, otkrivaju i uživaju u svom omiljenom sadržaju. Odražavajući glavne obrasce potrošnje sadržaja korisnika LG Channelsa, novi korisnički interfejs je organiziran u tri stranice – Home, Live i On Demand – u pokušaju da olakša iskorištavanje različitih usluga koje se nude na LG-jevoj besplatnoj platformi sadržaja.

Početna stranica sadrži rotirajući vrtuljak na vrhu ekrana kako bi se omogućio jednostavan pristup istaknutim kanalima, uređenim kolekcijama i premium sadržaju na zahtjev. Sa stranice Live korisnici sada mogu da reprodukuju kanale za prenos uživo direktno iz aplikacije LG Channels. Pored toga, novi vodič za kanale pokriva samo polovinu ekrana, omogućavajući korisnicima da vide šta je uključeno i izaberu šta će sledeće da gledaju dok nastavljaju da gledaju svoj trenutni izbor gledanja.

Kartica On Demand omogućava korisnicima da odaberu svoje omiljene vrste sadržaja, uključujući filmove, TV emisije i dobiju preporuke iz kategorije Popular Now osiguravajući glatko iskustvo gledanja binge-gledanja.

Već dostupan u 27 zemalja širom sveta, LG kaže da ubrzava rast svog servisa sadržaja ulaskom u nove teritorije i dodavanjem već impresivne linije sadržaja.