Maghreb TV+ paket sa glavnim kanalima iz Maroka

Tivify , platforma koja vam omogućava gledanje TV kanala na bilo kojem pametnom telefonu, tabletu ili Smart TV-u, proširuje svoju ponudu sadržaja u Španjolskoj. Maghreb TV+ paket koji je kreirao distributer THEMA uključuje 9 glavnih kanala iz Maroka. Cijena pretplate je 3,99 € mjesečno ili 39,90 € godišnje.

Maghreb TV+ omogućit će građanima Maroka pristup televizijskoj ponudi svoje zemlje na bilo kojem ekranu. Paket nudi kanale sa najvećom gledanošću u Maroku. To je slučaj 2M Mondea, koji emituje uspješne programe “Rachid Show, “Bghit Hyatak” i “Alila Sahratna”, te Al Aoula sa programima “Joudia”, “Jrit w Jarit” i “Jmaatna Zina”. Osim toga, paket uključuje informativne kanale Medi1 TV i M24 sa najnovijim vijestima u Maroku i širom svijeta, Assadissa sa vjerskim razgovorima i akademskim debatama, Chada TV s najboljom marokanskom muzikom i intervjuima s najpopularnijim umjetnicima, Tamazight sa istraživanje svijeta amaziške kulture i njenih tradicija, Al-Thaqafia sa časovima umjetnosti, historije i nauke, i Al-Maghribia , koja se fokusira na Marokance koji žive u inostranstvu.

Pretplatnici Maghreb TV+ mogu koristiti napredne funkcije koje nudi platforma, kao što su zakazivanje snimanja, traženje sadržaja koji je već emitovan, ponovno pokretanje programa ili pristup vodiču sa najvažnijim TV događajima. Imajte na umu da korisnici također imaju pristup ponudi Tivify , koja uključuje preko 170 potpuno besplatnih kanala i još više sadržaja na Plus , Premium i Premium XL planovima . Maghreb TV+ uslugamože se primati sa bilo kojeg uređaja putem aplikacije Tivify , dostupna na svim ekranima ( Samsung , LG , Android TV , Amazon Fire TV ), pametnim telefonima i tabletima ( Android , iOS ) i putem web pretraživača.

Gledaoci sa satelitskom antenom mogu besplatno gledati paket javnih kanala Société Nationale de Radiodiffusion et de Télévision (SNRT) širom Evrope, uključujući glavni kanal Al Aoula i 2M Monde sa Eutelsat Hot Bird 13C (13°E) satelita.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top