Max nudi 24/7 live news streaming servis

Kao dio otvorene beta verzije u SAD-u, streaming platforma Warner Bros. Discovery Max najavila je dodavanje CNN 24/7 vijesti u svojoj streaming ponudi od 27. septembra.

CNN Max će iskoristiti prednosti izveštavanja, globalnog prikupljanja vesti i programa uživo od CNN US, CNN INTERNATIONAL, i sadržaće originalno programiranje napravljeno specijalno za Max. Obuhvatiće novi sedmodnevni / 24-časovni servis i biće deo otvorene beta verzije za vesti koje će omogućiti eksperimentisanje sa karakteristikama proizvoda, ponudama sadržaja i originalnim pripovedanjem, Sve to uz doprinos i povratne informacije od strane Max zajednice.

Novi servis će takođe uključivati značajne CNN voditelje širom sveta u novom programu izgrađenom posebno za Maks striming publiku kao što su CNN Newsroom sa Džimom Acostom, Rahelom Solomonom, Amari Voker i Fredrikom Vitfild i CNN Newsroom-om sa Džimom Sšuttom, koji će takođe voditi najnovije vesti na platformi popodne.

Trenutno brendirani CNN Originals hub će biti preimenovan u CNN Max, gdje su pretplatnici proširili pristup CNN Max 24/7 Live streamu, CNN Originals i dodatnim informativnim sadržajima. Sadrži preko 900 epizoda trenutnog i naslijeđenog programa.

CNN Max će takođe imati Amanpour, Anderson Cooper 360, The Lead with Jake Tapper, The Situation Room with Wolf Blitzer i druge voditelje, dopisnike i saradnike. Ovaj novi 24/7 striming servis će doneti neposrednost i vrednost globalnih udarnih vesti sa vrhunskom analizom, kontekstom i izveštavanjem o svim najvećim pričama na svetu do Max striming publike i unaprediti proizvod sa praktičnošću gledanja vesti u bilo koje vreme, bilo gde i na bilo kom ekranu.

“Kao što smo izložili na našem predstavljanju pre samo nekoliko meseci, naša vizija za Maksa je da bude onaj koji će paziti na sve članove domaćinstva. Imamo najširu i najkvalitetniju ponudu za zabavu, a sada ćemo uključiti vodeće vijesti u svijetu kao značajan dodatak za sve pretplatnike Maxa, bez dodatne naknade,” rekao je JB Perrette, izvršni direktor i predsjednik globalnog streaminga i igara.

CNN Max se razlikuje po tome što ima 24/7 vesti u svojoj srži od CNN-a, vodeće globalne novinske organizacije, i što je dostupan na striming servisu u SAD-u, koji ima znatno mlađu i aditivnu publiku u poređenju sa tradicionalnom televizijom. Ovo pruža još kvalitetnije izbore za Max kupce koji će moći lako da uhvate korak sa onim što se dešava u svetu, posebno u trenucima udarnih vesti, sve u okviru jednog besprekornog iskustva. Uzbuđeni smo što ćemo angažovati našu Max zajednicu u ovoj početnoj beta fazi kako bismo nam pomogli da naučimo i razvijemo ono što najviše privlači naše kupce u ovom novom žanru.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top