Mech TV nastavlja brzo širenje kanala sa Rakuten TV-om

mech-tv-nastavlja-brzo-sirenje-kanala-sa-rakuten-tv-om
Remasterizujući klasične Robot Wars i donoseći ga široj publici, Mech TV je najavio pokretanje svog Mech+ besplatnog kanala za strimovanje oglasa (FAST) u Velikoj Britaniji, Irskoj, Holandiji i Nordics na Rakuten TV streaming platformi.

Pokrenut pre godinu dana na Web-u, iOS-u i Android-u, Mech+ je posvećen tome da gledaocima donese najbolje u naučnom, inženjerskom i robotskom sadržaju. Mech+ takođe ima ambiciozne planove jer ulazi u svoju drugu godinu sa daljim lansiranjem FAST kanala, širenjem na prekomorske teritorije i novim sadržajem koji je u planu.

Kanal publici nudi 24/7 pristup 10 sezona i preko 160 epizoda kultne serije takmičenja robota u kojoj se amaterski i profesionalni roboti sukobljavaju sa destruktivnim robotima na daljinsko upravljanje u čeličnoj areni kojom patroliraju legendarni House Roboti. Među njima su Sir Killalot (na slici), Matilda i Dead Metal koji drže konkurente pod kontrolom.

Ostali naslovi na kanalu uključivat će takmičenje robota u olimpijskom stilu Techno Games, automobilski reality show Car Warriors i Rescue Robots, dječju emisiju s robotima koji izvode istraživačke misije.

“Lansiranje na Rakuten TV-u je fantastično, to je jedna od najvećih FAST kanalskih mreža i bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim,” rekao je Tom Burton, viši menadžer prodaje Mech+. “Zadovoljni smo uspehom sa našim saradnicima. Naša misija je da dopremo do svih ljubitelja Ratova robota i pokažemo im da ima još mnogo robotike i inženjerskih akcionih emisija. Ovo je veliki uspeh za nas i jedva čekamo da ga izgradimo.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top