MX Player zvanično lansira MX Live interaktivnu platformu

mx-player-zvanicno-lansira-mx-live-interaktivnu-platformu
Soft-lansirana ranije u junu ove godine, MX Live interaktivna striming platforma koja prikazuje kreatore sadržaja kako zabavljaju svoje fanove na live sesiji sada je zvanično dostupna i ugostila je svoj prvi susret i pozdrav za vrhunske streamere.

Dostupan na Androidu i najavljen inicijativom za produbljivanje angažmana i podsticanje vrhunskih streamera platforme da se “približi svojim snovima,” MX Live omogućava kreatorima da pokažu svoj talenat i komuniciraju sa korisnicima u realnom vremenu.

Platforma je od svog lansiranja zabeležila 5x povećanje prihoda koje su ostvarili njeni kreatori. Zahvaljujući dosadašnjim sa preko 5 miliona MAU-ova, i preko

strimova uživo, MX Live je ojačao svog kreatora, kao i ekosistem baze korisnika. Sa MX Live-om, kreatori na indijskom jeziku su uspeli da kreiraju interaktivni sadržaj u različitim kreativnim formatima kao što su ćaskanje sa gledaocima, sinhronizacija usana sa popularnom muzikom, pevanje, ples i učestvovanje u izazovima sa kolegama strimerima uživo.

Sa sadržajem u pokretu, gledaoci imaju pristup komentarima i prate streamer, omogućavajući im da se direktno povežu sa njima. Da bi pomogao kreatorima da unovče svoj sadržaj na platformi, MX Live nudi jedinstvene opcije darivanja gde korisnici mogu nagraditi svoje omiljene kreatore virtuelnim tokenom zahvalnosti.

Prvi jednodnevni događaj MX Live-a održan je u Delhiju NCR. Na događaju su bili prisutni vrhunski kreatori sadržaja – Sarthika, Urvashi, Anitima Tripathi, Rashmi, Priya Sharma, Muskan, Apsara Sharma, Shimmi Shrivastava, Sunil Sharma, Kanchan Raj između ostalih koji su bili prepoznati po svojim naporima na stvaranju uvjerljivog sadržaja i udovolji svojim fanovima.
“MX Live je pokrenut sa ciljem da iskoristi moć zabave uživo, kao i da osnaži brzo rastuću zajednicu stvaralaca i pruži im platformu za prikazivanje svojih veština,” rekao je Nikhil Gandi, izvršni direktor MX Media Media. “Od našeg lansiranja u poslednjih nekoliko meseci, svedoci smo ogromnog usvajanja od strane naše zajednice kreatora, kao i iz naše korisničke baze. Sa našom prvom ličnom inicijativom, nadamo se da ćemo stvoriti platformu koja će obostrano koristiti našim zainteresovanim stranama, istovremeno jačajući naš opšti predlog da postanemo prodavnica na jednom mestu za sve stvari zabave.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top