NBCUniversal, Amazon strike FAST channel deal for local NBC, Telemundo stations

nbcuniversal,-amazon-strike-fast-channel-deal-for-local-nbc,-telemundo-stations
U želji da razviju svoje postojeće partnerstvo i prošire domet lokalnih informativnih sadržaja, NBCUniversal i Amazon koriste lokalne kanale za vesti u vlasništvu NBC-a i Telemunda u aplikaciju Amazon News na Fire TV i Echo Show uređajima.

Sporazum u osnovi omogućava korisnicima sa sjedištem u SAD-u pristup premium lokalnim udarnim vijestima i originalnom sadržaju sa NBC i Telemundo stanica u vrhunskim TV regijama 24/7, strimovanjem besplatnih TV kanala (FAST) podržanih od strane stanica.

Kanali koji su sada dostupni na Fire TV-u uključuju: Noticias Telemundo Noreste; Noticias Telemundo California; Noticias Telemundo Texas; Noticias Telemundo Florida; NBC News u New Yorku, Los Angelesu, Chicagu, Philadelphiji, Dallasu, Washingtonu, D.C., području Boston Baya, Južnoj Floridi, San Diegu i Connecticutu.

FAST portfolio NBCUniversal Local-a uključuje 11 lokalnih informativnih kanala NBC stanica i četiri regionalna kanala Telemundo stanice koje pokreće više stanica u svakom regionu. Distribucija lokalnih kanala 24/7, koja varira u zavisnosti od kanala, već uključuje Peacock streaming servis, Samsung TV Plus, Roku Channel i Xumo Play.

NBCUniversal je takođe učinio Peacock dostupnim na Fire TV-u, kao i TODAY All Day i Dateline 24/7 FAST kanalima. Pored toga, mrežne aplikacije uključujući NBC, Bravo, E!, Oxygen, Syfy, USA, Universal Kids, MSNBC, NBC News, CNBC, NBC Sports i Telemundo dostupne su na Fire TV-u.

Aplikacija Amazon News ugrađena je u Fire TV iskustvo na svim Fire TV streaming medijskim playerima i pametnim televizorima u SAD-u. Kada gledaoci po prvi put otvore aplikaciju News na početnom ekranu Fire TV-a, mogu da odaberu vesti koje su im najvažnije iz nacionalnih i lokalnih izvora. Pored toga, korisnici Echo Show-a mogu da gledaju lokalne kanale vesti u 250 gradova iz više od 300 lokalnih provajdera vesti.

“Oduševljeni smo što možemo da prenesemo lokalne vesti, vremenske prilike i informacije o zajednici naših NBC i Telemundo stanica Fire TV publici i korisnicima Echo Show-a,” rekla je Meredit Mekgin, izvršna potpredsednica za diginete i lokalnu produkciju, NBCUniversal Local. “Pokretane našim NBC i Telemundo stanicama u vodećim TV regionima u zemlji, naši lokalni kanali za strimovanje vesti isporučuju vrhunsku ponudu vesti za govornike engleskog i španskog jezika i jedva čekamo da predstavimo naše ugledne brendove vesti Amazonovoj striming publici.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top