skip to Main Content
NBCUniversal, Amazon strike FAST channel deal for local NBC, Telemundo stations
Nbcuniversal,-amazon-strike-fast-channel-deal-for-local-nbc,-telemundo-stations
U želji da razviju svoje postojeće partnerstvo i prošire domet lokalnih informativnih sadržaja, NBCUniversal i Amazon koriste lokalne kanale za vesti u vlasništvu NBC-a i Telemunda u aplikaciju Amazon News na Fire TV i Echo Show uređajima.

Sporazum u osnovi omogućava korisnicima sa sjedištem u SAD-u pristup premium lokalnim udarnim vijestima i originalnom sadržaju sa NBC i Telemundo stanica u vrhunskim TV regijama 24/7, strimovanjem besplatnih TV kanala (FAST) podržanih od strane stanica.

Kanali koji su sada dostupni na Fire TV-u uključuju: Noticias Telemundo Noreste; Noticias Telemundo California; Noticias Telemundo Texas; Noticias Telemundo Florida; NBC News u New Yorku, Los Angelesu, Chicagu, Philadelphiji, Dallasu, Washingtonu, D.C., području Boston Baya, Južnoj Floridi, San Diegu i Connecticutu.

FAST portfolio NBCUniversal Local-a uključuje 11 lokalnih informativnih kanala NBC stanica i četiri regionalna kanala Telemundo stanice koje pokreće više stanica u svakom regionu. Distribucija lokalnih kanala 24/7, koja varira u zavisnosti od kanala, već uključuje Peacock streaming servis, Samsung TV Plus, Roku Channel i Xumo Play.

NBCUniversal je takođe učinio Peacock dostupnim na Fire TV-u, kao i TODAY All Day i Dateline 24/7 FAST kanalima. Pored toga, mrežne aplikacije uključujući NBC, Bravo, E!, Oxygen, Syfy, USA, Universal Kids, MSNBC, NBC News, CNBC, NBC Sports i Telemundo dostupne su na Fire TV-u.

Aplikacija Amazon News ugrađena je u Fire TV iskustvo na svim Fire TV streaming medijskim playerima i pametnim televizorima u SAD-u. Kada gledaoci po prvi put otvore aplikaciju News na početnom ekranu Fire TV-a, mogu da odaberu vesti koje su im najvažnije iz nacionalnih i lokalnih izvora. Pored toga, korisnici Echo Show-a mogu da gledaju lokalne kanale vesti u 250 gradova iz više od 300 lokalnih provajdera vesti.

“Oduševljeni smo što možemo da prenesemo lokalne vesti, vremenske prilike i informacije o zajednici naših NBC i Telemundo stanica Fire TV publici i korisnicima Echo Show-a,” rekla je Meredit Mekgin, izvršna potpredsednica za diginete i lokalnu produkciju, NBCUniversal Local. “Pokretane našim NBC i Telemundo stanicama u vodećim TV regionima u zemlji, naši lokalni kanali za strimovanje vesti isporučuju vrhunsku ponudu vesti za govornike engleskog i španskog jezika i jedva čekamo da predstavimo naše ugledne brendove vesti Amazonovoj striming publici.”

47

Vezani članci

Back To Top
Search