NBCUniversal, Roku pokreće globalne distribucijske studijske kanale za zabavu

0
nbcuniversal,-roku-pokrece-globalne-distribucijske-studijske-kanale-za-zabavu
NBCUniversal, Roku pokreće globalne distribucijske studijske kanale za zabavu
Proširivši svoje postojeće partnerstvo, NBCUniversal (NBCU) i Roku najavili su da su njihove nove besplatne ponude linearnog sadržaja za streaming TV (FAST) koje podržavaju oglase sa programima iz cijele NBCU biblioteke globalne distribucije sada dostupne na kanalu Roku Channel.

Stupa na snagu odmah, globalni distribucijski studijski zabavni kanali koji su nedavno dostupni na kanalu Roku uključuju: Ubistvo, napisala je, sa epizodama misteriozne drame u kojoj glumi voljena Angela Lansbury; Mala kuća u preriji, sa hit serijom u kojoj glume Majkl Landon i Melisa Gilbert; i Univerzalni zločin, koji se sastoji od bibliotečkih serija koje će gledaocima pružiti obilje misterija, neizvesnosti i drame sa serijama kao što su Columbo, Kojak i The Rockford Files i još mnogo toga.Dodatni FAST kanali koji dolaze na Roku Channel uključuju Saved By The Bell, koji sadrži sve serije u humorističkoj franšizi koja prati inventivne šeme i nestašne snove o usko povezanoj grupi prijatelja, dok se kreću srednjom školom, koledžom i šire; TNBC (Teen NBC), koji će predstaviti serije sa vanvremenskim pričama o usponima i padovima odrastanja; Serija prati sedam neverovatno hrabrih, drski zlostavljanih žena koje pokušavaju da transformišu svoje nesmotrene načine.

Više kanala će takođe biti pokrenuto kasnije ove godine, uključujući Universal Action, sa akcionim serijama kao što su The A-Team, Magnum P.I. sa Tomom Selleckom u glavnoj ulozi, i Knight Rider sa Davidom Hasselhofom u glavnoj ulozi, i Alfred Hitchcock Presents, antologijskom serijom nagrađenom Emmyjem koja prikazuje kultne misterije koje je stvorio legendarni filmaš.

Ovo je proširenje postojećeg FAST odnosa NBCU-a sa Rokuom, koji trenutno uključuje NBC News Now, Dateline 24/7, Today All Day, LX, NBC lokalne kanale, Telemundo regionalne informativne kanale, Sky News International i The Rotten Tomatoes Channel. Takođe predstavlja proširenje odnosa NBCU Global Distribution sa Rokuom, izvan licenciranja filmova, TV serija i Telemundo programa.

“Roku Channel sa zadovoljstvom objavljuje svoju proširenu vezu sa dugogodišnjim partnerom NBCUniversalom,” rekla je Jennifer Vaux, potpredsjednica za akviziciju sadržaja i programiranje za Roku Channel. “Kako FAST nastavlja da dobija nevjerovatnu popularnost na tržištu, uzbuđeni smo što ćemo našim gledateljima donijeti tako sjajne opcije sadržaja – uključujući jak spisak vrlo poznatih, omiljenih programa fanova.”

“NBCUniversal ima katalog kultnih serija bez premca koji su izdržali test vremena i zabavljali publiku širom svijeta,” dodao je Bruce Casino, EVP, prodaja i distribucija, SAD za NBCUniversal Global Distribution. “Uzbuđeni smo što ćemo proširiti našu dugogodišnju vezu sa Roku kanalom i zaroniti u dramatično rastući FAST sektor sarađujući sa njima kako bismo svoje voljene TV emisije doveli svojim gledaocima.”

Advertisement