NBTV kanali lansiraju Spirits Network Channel na VIZIO WatchFree+

0
nbtv-kanali-lansiraju-spirits-network-channel-na-vizio-watchfree+
Dodavši na svoju listu kanala direktne za potrošače, strimovanje video trgovine, ciljajući vertikale životnog stila potrošača, NBTV Channels je zvanično pokrenuo Spirits Network mrežu za zabavu FAST kanal na VIZIO besplatnom striming servisu WatchFree+.

Kanal Spirits Network omogućava milionima korisnika 24/7 pristup zabavnom programu sa renomiranim stručnjacima i poznatim ličnostima koji dele beleške, koktel recepte i priče iz sveta alkoholnih pića. Originalni program mreže, u produkciji NBTV Studios, uključuje sponzore brendova koje vode Diageo, Proximo i Campari. Konkretno, kaže se da je to jedini namjenski kanal za zajednicu vina i alkoholnih pića koji slavi svoj životni stil, historiju i kulturu kroz vrhunsko pripovijedanje.S obzirom da je mreža već dostupna na Apple TV-u, Apple iOS-u, Androidu i većini pametnih televizora, VIZIO FAST Channel dolazi kao sljedeći korak u distribuciji.

Postoji više od 100 programa proizvedenih isključivo za Spirits Network od strane NBTV Studios, uključujući Spirits for Beginners, nudeći praktičnu i ugodnu edukaciju alkoholnih pića od Flavien Desoblin; Upoznajte majstore, dubinski, vođeni obilazak kako se stvaraju duhovi očima stvaralaca; Istorija koktela, koja deli istoriju iza najlegendarnijih i najinventivnijih koktela na svetu; Barrel Select, čiji je domaćin Samara Davis, osnivač Black Bourbon Society (BBS), koji dokumentuje stvaranje druge Maker’s Mark prilagođene bačve; Wine Uncorked, nepoštovani pristup obrazovanju o vinu čiji je domaćin komičar/sommelier, Patrick Ney, a producirao ga je i u kojem glumi Cedric The Entertainer.

Pokretanje kanala Spirits Network samo je početak dugoročnog strateškog partnerstva sa kompanijom VIZIO, jer NBTV planira da u bliskoj budućnosti pokrene dodatne FAST kanale. “Ova nova distribucija takođe donosi ogromnu vrednost partnerima brenda Spirits Network da budu deo posedovanja dnevne sobe oglašavanjem na mreži,” rekao je Nik Bazel, osnivač i izvršni direktor Spirits Network.