Netflix poduzima sljedeći korak u rješavanju problema dijeljenja računa

Netflix će sljedećeg mjeseca lansirati alternativnu funkciju „dodaj dom“ u Argentini, Dominikanskoj Republici, El Salvadoru, Gvatemali i Hondurasu.

Na blogu, kompanija kaže da ovo prati pokretanje funkcije „dodavanje dodatnog člana“ u Čileu, Kostariki i Peruu i označava sljedeći korak u istraživanju različitih načina da ljudi koji žele podijeliti svoj račun plate nešto više .

U funkciji „dodaj kod kuće“, svaki Netflix nalog – bez obzira na plan – uključivat će jedan dom u kojem korisnici mogu uživati ​​u Netflixu na bilo kojem od svojih uređaja.

Za korištenje Netflix računa u dodatnim domovima, od članova će se tražiti da plate dodatnih [219 pezosa mjesečno po domu u Argentini / 2,99 dolara mjesečno po domu u Dominikanskoj Republici / 2,99 dolara mjesečno po domu u Hondurasu / 2,99 dolara mjesečno po domu u El Salvadoru / 2,99 USD mjesečno po domu u Gvatemali]. Članovi na osnovnom planu će moći dodati jedan dodatni dom, Standard do dva dodatna, a Premium do tri dodatna.

Članovi će moći gledati izvan kuće na svom tabletu, laptopu ili mobilnom telefonu.

Članovi će uskoro moći kontrolirati gdje se koristi njihov račun – i uklanjati domove u bilo kojem trenutku – sa svoje stranice postavki računa.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top