skip to Main Content
Netflix poduzima sljedeći korak u rješavanju problema dijeljenja računa

Netflix će sljedećeg mjeseca lansirati alternativnu funkciju „dodaj dom“ u Argentini, Dominikanskoj Republici, El Salvadoru, Gvatemali i Hondurasu.

Na blogu, kompanija kaže da ovo prati pokretanje funkcije „dodavanje dodatnog člana“ u Čileu, Kostariki i Peruu i označava sljedeći korak u istraživanju različitih načina da ljudi koji žele podijeliti svoj račun plate nešto više .

U funkciji „dodaj kod kuće“, svaki Netflix nalog – bez obzira na plan – uključivat će jedan dom u kojem korisnici mogu uživati ​​u Netflixu na bilo kojem od svojih uređaja.

Za korištenje Netflix računa u dodatnim domovima, od članova će se tražiti da plate dodatnih [219 pezosa mjesečno po domu u Argentini / 2,99 dolara mjesečno po domu u Dominikanskoj Republici / 2,99 dolara mjesečno po domu u Hondurasu / 2,99 dolara mjesečno po domu u El Salvadoru / 2,99 USD mjesečno po domu u Gvatemali]. Članovi na osnovnom planu će moći dodati jedan dodatni dom, Standard do dva dodatna, a Premium do tri dodatna.

Članovi će moći gledati izvan kuće na svom tabletu, laptopu ili mobilnom telefonu.

Članovi će uskoro moći kontrolirati gdje se koristi njihov račun – i uklanjati domove u bilo kojem trenutku – sa svoje stranice postavki računa.

52

Vezani članci

Uklanjanje smetnji u UHF pojasu za neometan rad digitalne televizije i buduće mreže pete generacije (5G) – odnosi s Italijom i BiH

IPTV raste u Hrvatskoj

Broj IPTV pretplatnika u Hrvatskoj ubrzano se približava pola milijuna. Prema posljednjim podacima koje je objavio regulator HAKOM, na kraju...

Back To Top
Search