Nova originalna serija će debitovati na SkyShowtimeu 2024

SkyShowtime je najavio novu originalnu seriju i ekskluzivni program koji će se pojaviti na usluzi koju podržava Comcast-Paramount 2024.

To su objavili izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan i glavni direktor za sadržaj Kai Finke tokom panel diskusije u Content Londonu.

Originalna SkyShowtime serija Veronika, švedska serija krimi trilera kupljena od Viaplay Content Distribution, emitovaće se isključivo na svim SkyShowtime tržištima. Paranormalna serija uključuje nordijske A liste Aleksandru Rapaport (Čast) i Tobiasa Santelmanna (Beforeigners i Welcome to Utmark). Seriju od osam dijelova kreiraju i potpisuju Katja Juras i Anna Lindblom (Gåsmamman), a vodi je priznati režiser Jonas Alexander Arnby (Rat svjetova).

Također je najavljeno da će The Tattooist of Auschwitz, biti označen kao SkyShowtime Original i da će biti ekskluzivan na većini Sky Showtime tržišta. Produkcija Sky je ograničena serija događaja i bazirana je na globalno najprodavanijem romanu Heather Morris, a glavne uloge tumače Jonah Hauer-King (Mala sirena, Svijet u plamenu) i Anna Próchniak (Baptiste, Varšava 44) u glavnim ulogama Lali. i Gita. Nominirani za Oskara Harvey Keitel (Irac, Youth) igra modernog Lalea, a dobitnicu Critics Choice Awards Melanie Lynskey (Posljednji od nas, Yellowjackets) igra Heather Morris.

Uz to, SkyShowtime je nabavio ekskluzivni prvi platni okvir za nagrađivani poljski igrani film Kos (Scarborn), koji će biti označen kao SkyShowtime Exclusive. Istorijska akcijska drama bit će dostupna pretplatnicima u Poljskoj i postat će prvi ekskluzivni film SkyShowtimea dostupan za strimovanje na tržištu.

Pawe? Ma?lonin film bio je najnagrađivaniji naslov na ovogodišnjem poljskom filmskom festivalu, gdje je dobio devet nagrada, uključujući i Grand Prix-Zlatni lavovi za najbolji film.

„Na osnovu našeg robusnog plana za 2023., SkyShowtime s ponosom najavljuje neke od sjajnih sadržaja koji su već planirani za 2024.“, rekao je izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan. Osim što nudimo najbolje iz Hollywooda – uključujući hvaljenu SkyShowtime originalnu seriju The Curse i velike kino hitove kao što je Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – nudimo i lokalne programe koji odjekuju kod publike na našim tržištima.”

SkyShowtime je dostupan u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Norveškoj, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj .

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top