Skip to content

Nova OTT platforma za Rumuniju

iNES-Live-Romania

Rumunska iNES grupa pokrenula je novu OTT platformu pod nazivom iNES Live.

Kako prenosi Media Expres , citirajući Economica , komercijalno je dostupan na namjenskoj web stranici www.ineslive.ro i razvijen je za linearnu distribuciju TV kanala na nacionalnom nivou, putem internet konekcija pretplatnika, koristeći OTT tehnologiju. Usluga se može primiti putem lokalnih kablovskih mreža i WiFi mreže i dostupna je širom Rumunije.

Dodaje se da je iNES Live multiplatformska usluga na više ekrana i da joj se može pristupiti putem iste aplikacije – iNES Smart – koja je dostupna iNES korisnicima od 2021.

iNES Smart nudi preko 100 kanala, od kojih je preko 90 u HD, a neki u 4K. Sastoji se od tri paketa – iNES Live Basic, iNES Live Plus i iNES Live Premium, koji koštaju 5, 11 i 16 € mjesečno, uključujući PDV. Može se primiti na do tri uređaja na jednoj lokaciji.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept