Novi Warner Pass izlazi na Amazon Prime Video France

Warner Bros. Discovery (WBD) i Prime Video treba da kreiraju novu ‘Warner Pass’ koja će okupiti sadržaj HBO-a i drugih medija unutar grupe kako bi “okupila jedinstvenu kolekciju popularnog i nagrađivanog programa Warner Bros. Discoveryja .”

Usluga će se distribuirati isključivo na Amazon Prime Video Channels u Francuskoj kao dio ponude koja okuplja HBO i 12 drugih kanala, uključujući Warner TV, Eurosport, Discovery Channel, Cartoon Network i CNN, i njihove usluge na zahtjev.U srijedu je potvrđeno da će WarnerTV, zajedno s TCM Cinema, CNN, Cartoon Network, Boomerang, Boing i Toonami napustiti Canal Plus, nakon što platforma u vlasništvu Vivendija nije mogla postići novi sporazum sa WBD.

U promotivnoj ponudi, pretplatnici Prime Video će imati besplatan pristup novoj HBO seriji The Last of Us, dostupnoj od 16. januara.

Kasnije ove godine biće dostupne nove sezone HBO emisija Nasljedstvo, Perry Mason i Pozlaćeno doba, kao i bibliotečki sadržaji Igra prijestolja, Soprano, Seks i grad, Žica, Veep i Černobil

„Pokretanje ‘Warner Pass’ odlična je vijest za francusku publiku jer će naši fanovi moći pristupiti svim HBO serijama i našim 12 televizijskih kanala s jednom pretplatom,” rekao je Pierre Branco, generalni direktor za Francusku, Beneluks i Afriku u Warner Bros. Discovery.

Ne očekuje se da će ovaj potez uticati na Warner Bros. Discovery planira da lansira svoj kombinovani Discovery/HBO streamer u Francuskoj u budućnosti.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles