Novi Zeland Rugby, Endeavor Streaming scrum down za NZR+

novi-zeland-rugby,-endeavor-streaming-scrum-down-za-nzr+
Baš kao što se All Blacks pripremiti da se suoče sa Francuskom domaćinom na otvaranju Svetskog prvenstva u ragbiju, novozelandski ragbi (NZR) se udružio sa Endeavor Streamingom kako bi pokrenuo NZR+, besplatnu, globalnu uslugu direktnog potrošača.

Omogućavajući NZ ragbi organu da po prvi put isporuči sadržaj na zahtev direktno fanovima širom sveta, NZR+ će strimovati originalne programe i snimke iza kulisa timova All Blacks, Black Ferns i All Blacks Sevens.

Usluga takođe omogućava NZR-u da se angažuje sa svetskom publikom i razume svoje fanove na dubljem nivou, istovremeno nastojeći da poveća buduće tokove prihoda dok organizacija nastavlja da razvija svoje strategije digitalnog marketinga i sadržaja.

NZR+ je dostupan za gledanje online u nzrplus.com, a putem iOS i Android mobilnih aplikacija pri pokretanju, a slijede uređaji velikog ekrana kao što su Samsung TV, Apple TV, Android TV i LG TV.

“NZR+ je rezultat jednostavnog koncepta, da bude više orijentisan na fanove. Sa investicionim i tehnološkim mogućnostima Silver Lake-a, uz saradnju u ragbiju, posebno u All Blacks i Black Ferns timskim okruženjima, izgradili smo proizvod koji ima za cilj da ujedini i inspiriše na globalnom nivou,” rekao je Mark Robinson, izvršni direktor NZR-a. NZR+ će evoluirati dok se fanovi angažuju na njemu, platforma i njen sadržaj će se prilagoditi dok saznajemo više o tome šta funkcioniše, a šta ne. Ali trenutno smo uzbuđeni što delimo NZR+ sa svetom.”

Partnerstvo koristi iskustvo Endeavor Streaming-a u pružanju inovativnih ponuda direktnog streaminga za sportske klubove i lige, uključujući Tottenham Hotspur FC, NHL-ov Edmonton Oilers, Uniju evropskih nogometnih asocijacija (UEFA), Nacionalnu žensku nogometnu ligu (NWSL) i Englesku nogometnu ligu (EFL).

“All Blacks su jedan od najprepoznatljivijih i najprepoznatljivijih sportskih brendova na svetu i ova usluga pruža fanovima novu globalnu destinaciju za pristup sadržaju,” rekao je Pete Bellamy, glavni komercijalni direktor Endeavor Streaminga. Tim za strategiju i usluge rasta kompanije Endeavor Streaming takođe će blisko sarađivati sa novozelandskim ragbijem kako bi pomogao u ostvarivanju strateških ciljeva usluge na svetskom nivou. Mi smo ponosni partner ragbija Novog Zelanda i radujemo se što ćemo ih podržati ovom uzbudljivom novom inicijativom.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top