Novi Zeland Rugby, Endeavor Streaming scrum down za NZR+

0
novi-zeland-rugby,-endeavor-streaming-scrum-down-za-nzr+
Novi Zeland Rugby, Endeavor Streaming scrum down za NZR+
Baš kao što se All Blacks pripremiti da se suoče sa Francuskom domaćinom na otvaranju Svetskog prvenstva u ragbiju, novozelandski ragbi (NZR) se udružio sa Endeavor Streamingom kako bi pokrenuo NZR+, besplatnu, globalnu uslugu direktnog potrošača.

Omogućavajući NZ ragbi organu da po prvi put isporuči sadržaj na zahtev direktno fanovima širom sveta, NZR+ će strimovati originalne programe i snimke iza kulisa timova All Blacks, Black Ferns i All Blacks Sevens.Usluga takođe omogućava NZR-u da se angažuje sa svetskom publikom i razume svoje fanove na dubljem nivou, istovremeno nastojeći da poveća buduće tokove prihoda dok organizacija nastavlja da razvija svoje strategije digitalnog marketinga i sadržaja.

NZR+ je dostupan za gledanje online u nzrplus.com, a putem iOS i Android mobilnih aplikacija pri pokretanju, a slijede uređaji velikog ekrana kao što su Samsung TV, Apple TV, Android TV i LG TV.

“NZR+ je rezultat jednostavnog koncepta, da bude više orijentisan na fanove. Sa investicionim i tehnološkim mogućnostima Silver Lake-a, uz saradnju u ragbiju, posebno u All Blacks i Black Ferns timskim okruženjima, izgradili smo proizvod koji ima za cilj da ujedini i inspiriše na globalnom nivou,” rekao je Mark Robinson, izvršni direktor NZR-a. NZR+ će evoluirati dok se fanovi angažuju na njemu, platforma i njen sadržaj će se prilagoditi dok saznajemo više o tome šta funkcioniše, a šta ne. Ali trenutno smo uzbuđeni što delimo NZR+ sa svetom.”

Partnerstvo koristi iskustvo Endeavor Streaming-a u pružanju inovativnih ponuda direktnog streaminga za sportske klubove i lige, uključujući Tottenham Hotspur FC, NHL-ov Edmonton Oilers, Uniju evropskih nogometnih asocijacija (UEFA), Nacionalnu žensku nogometnu ligu (NWSL) i Englesku nogometnu ligu (EFL).

“All Blacks su jedan od najprepoznatljivijih i najprepoznatljivijih sportskih brendova na svetu i ova usluga pruža fanovima novu globalnu destinaciju za pristup sadržaju,” rekao je Pete Bellamy, glavni komercijalni direktor Endeavor Streaminga. Tim za strategiju i usluge rasta kompanije Endeavor Streaming takođe će blisko sarađivati sa novozelandskim ragbijem kako bi pomogao u ostvarivanju strateških ciljeva usluge na svetskom nivou. Mi smo ponosni partner ragbija Novog Zelanda i radujemo se što ćemo ih podržati ovom uzbudljivom novom inicijativom.”