Od 23. avgusta starta novi sportski emiter Dyn

Novi njemački streaming servis Dyn pokreće se 23. augusta s rukometnim Superkupom 2023. , gdje će se njemački prvak suočiti sa pobjednikom DHB kupa. Otprilike 5 mjeseci prije lansiranja, Dyn Media Network je objavila cijene i uslove pretplate. Očekuje se da će mjesečna pretplata na Dyn koštati 14,50 € . Uz godišnju pretplatu, očekuje se da će koštati 12,50 eura mjesečno.

Bivši menadžer DFL-a Christian Seifert i nova sportska striming platforma Dyn (promijenila ime iz S Nation Media u Dyn ) medijske kompanije Axel Springer SE nalazi se na samonametnutoj vremenskoj liniji sa sticanjem prava i pripremom.Emitovanje počinje 23. avgusta. Prvi direktan prijenos bit će rukometni Superkup u Dizeldorfu između njemačkog prvaka i osvajača kupa. Dyn-ovu ponudu uživo možete pogledati putem računara, televizije sa pristupom internetu i mobilnog telefona. Dyn streaming platforma za sport izvan fudbala nudi 5 sportova.

Pored svoje plaćene ponude, Dyn nudi odabrane igre uživo preko partnera besplatno. S jedne strane, TV stanica Bild je partner, koji će od ljeta prikazivati ​​po jednu utakmicu po danu utakmice iz rukometne i košarkaške lige. ARD također može prikazati uživo 12 utakmica po sezoni iz svake od dvije lige. Dyn također želi “povećati raspon između igara”, što bi trebalo učiniti s programima za druge medije.

Prilikom pokretanja, projekat se zvao S Nation Media , a promjena imena u Dyn (izgovara se Yours) je na snazi ​​od 15. oktobra 2022. godine. Kompanija ima nekoliko ugovora o pravima na emitovanje, uključujući Rukometnu Bundesligu, Košarkašku Bundesligu, Odbojkašku Bundesligu, Stonotenisku Bundesligu i Hokejašku Bundesligu.

Novo u portfelju su evropska muška i ženska rukometna takmičenja. Zahvaljujući saradnji sa DAZN streaming servisom, Dyn na svojoj platformi može predstaviti utakmice Lige prvaka i Lige Evrope.

dynmedia.com

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,868FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles