Opsession Media dobija BRZO sa Speed Sport 1 motorsportskom ponudom

opsession-media-dobija-brzo-sa-speed-sport-1-motorsportskom-ponudom
Vraćajući namjenski live moto sport kanal za benzinske glave, grupa za razvoj TV mreže Obsession Media ima partnerstvo sa trkačkim uredničkim brendom Speed Sport Magazine za pokretanje Speed Sport 1, novog live moto sport FAST kanala.

Očekuje se da će debitovati na proleće 2023. godine, a Speed Sport 1 će postati najveći provajder sadržaja uživo na bilo kojoj postojećoj FAST platformi. Takođe će označiti povratak posvećenog kanala uživo za ljubitelje moto sportova, sa planovima da isporuči više od 400 događaja uživo i hiljade sati sadržaja.

Speed Sport 1 se pridružuje Outdoor America kao drugi FAST kanal iz Obsession Media, koji su osnovali izvršni direktor kablovske sportske mreže Nick Rhodes i dugogodišnji kolega i veteran vanjskih medija John West. Kompanija uključuje Rogera Wernera kao investitora i savjetnika, koji je bio izvršni direktor ESPN-a i Prime Networksa, osnivač/izvršni direktor Speedvisiona i izvršni direktor Outdoor Holdingsa. Obsession Media gradi modernu fabriku kanala sa Outdoor America pokrenutom 2019. godine kao svojim prvim FAST kanalom i dodatnim brendovima sadržaja koji su trenutno u razvoju.

“Uzbuđeni smo što ćemo nadograditi uspeh Outdoor America i sarađivati sa stručnim uredničkim glasom magazina Speed Sport,” rekao je Nick Rhodes, izvršni direktor Obsession Media. “Želimo da budemo jasni distributerima, oglašivačima i fanovima, ovo nije akvizicija biblioteke sadržaja, vraćamo kanal uživo posvećen moto sportu. Investirali smo u vlasnički IP koji nam omogućava da brzo pokrenemo kanale i ponudimo jedinstvene načine da ih upakujemo i unovčimo kako bismo najbolje služili našim partnerima na platformi.

Veteran TV i moto sportova Den Teitscheid je na brodu kao predsednik i generalni direktor za vođenje FAST kanala pridruživši se MAVTV Motorsports Network gde je bio predsednik, donoseći preko 30 godina iskustva u sportu i televiziji sa vodećih distributivnih pozicija u Disney, ESPN Media i MTV Networks.

“Ovo je jedinstvena prilika za rad sa neverovatno iskusnim i dinamičnim timom rukovodilaca moto sporta, televizije i zabave, koji su svi bili direktno uključeni u pokretanje nekih od najpoznatijih televizijskih brendova,” rekao je Teitscheid. “Zajedno pravimo Speed Sport 1 jedinstvenom mrežom posvećenom moto sportovima uživo.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top