skip to Main Content
PlutoTV nastavlja ekspanziju Kanade partnerstvom Blue Ant
Pluton-tv-nastavlja-ekspanziju-kanade-partnerstvom-blue-ant

Sada strimovanjem preko 120 besplatnih kanala u zemlji, Pluton TV je zvanično objavio da je međunarodni producent, distributer i operater kanala Blue Ant Media otišao uživo sa četiri kanala u vlasništvu na besplatnom striming televizijskom servisu (FAST) u Kanadi.

Pluton TV lansiran je u Kanadi 1. decembra 2022. godine. Sa više od 100 kanala i više od 20.000 sati besplatnog sadržaja, rečeno je da je to najjača ponuda sadržaja za lansiranje od bilo kog međunarodnog tržišta, podstaknuta Paramountom, Corusom i sadržajem treće strane.

Novi kanali uključuju HauntTV, Crimetime, HistoryTime i Homeful, pružajući gledaocima u Kanadi besplatan pristup biblioteci paranormalnog, istinskog kriminala, poboljšanja doma i programiranja istorijskih događaja.

Homeful će gledaocima televizije Pluton u Kanadi ponuditi pristup nekretninama, dizajnu i programima za poboljšanje doma, uključujući biblioteku originalnih serija pionira renoviranja kuće i TV superzvijezdu Mikea Holmesa. HauntTV je namjenski paranormalni kanal, pokrenut će se na Pluton TV-u s hotelom Paranormal, Paranormal Survivor i Ghostly Encounters. 24/7 pravi kriminalistički kanal Crimetime će sadržavati serije kao što su The Killer Within, How I Caught The Killer i An Unexpected Killer. HistoryTime će prikazati serije i dokumentarce koji daju kontekst istorijskim ljudima i događajima, sa naslovima kao što su Hitlerovo zlato, Fidel Kastro: Neovlašćena biografija i Ko je ubio Gandija.

“Ovaj sporazum se nadovezuje na partnerstvo Blue Ant-a sa Pluton TV-om dok nastavljamo da širimo naš uticaj i donosimo naš popularni spisak besplatnih striming kanala zasnovanih na žanru fanovima širom zemlje,” rekao je Džejmi Šuela, predsednik globalnih kanala i medija, Blue Ant Media. “Imali smo veliki uspeh u pokretanju kanala Blue Ant-a na Pluton TV-u na više globalnih tržišta i uzbuđeni smo što će nas Kanađani upoznati na ovoj platformi.”

“Blue Ant Media je lider u produkciji zadivljujućih priča za publiku širom sveta i veoma nam je drago što smo partneri sa njima kako bismo doneli stotine sati novog sadržaja i kanala na Pluton TV u Kanadi,” dodala je Katrina Kovalski, potpredsednica sadržaja, Pluton TV i Paramount+ u Kanadi.

100

Vezani članci

SALTO jučer prestala sa radom

SALTO jučer prestala sa radom

Francuska platforma za striming Salto prestala je jučer sa radom. Prošlog mjeseca, dioničari France Télévisions, M6 i TF1 su signalizirali...

insight-tv-intros-fast-originals

Insight TV intros FAST Originals

U cilju proširenja svoje posvećenosti ovom sektoru, globalni operater kanala i producent sadržaja fokusiran na milenijalce i Gen-Z, predstavio je...

Uklanjanje smetnji u UHF pojasu za neometan rad digitalne televizije i buduće mreže pete generacije (5G) – odnosi s Italijom i BiH

IPTV raste u Hrvatskoj

Broj IPTV pretplatnika u Hrvatskoj ubrzano se približava pola milijuna. Prema posljednjim podacima koje je objavio regulator HAKOM, na kraju...

Back To Top
Search