PlutoTV nastavlja ekspanziju Kanade partnerstvom Blue Ant

pluton-tv-nastavlja-ekspanziju-kanade-partnerstvom-blue-ant

Sada strimovanjem preko 120 besplatnih kanala u zemlji, Pluton TV je zvanično objavio da je međunarodni producent, distributer i operater kanala Blue Ant Media otišao uživo sa četiri kanala u vlasništvu na besplatnom striming televizijskom servisu (FAST) u Kanadi.

Pluton TV lansiran je u Kanadi 1. decembra 2022. godine. Sa više od 100 kanala i više od 20.000 sati besplatnog sadržaja, rečeno je da je to najjača ponuda sadržaja za lansiranje od bilo kog međunarodnog tržišta, podstaknuta Paramountom, Corusom i sadržajem treće strane.

Novi kanali uključuju HauntTV, Crimetime, HistoryTime i Homeful, pružajući gledaocima u Kanadi besplatan pristup biblioteci paranormalnog, istinskog kriminala, poboljšanja doma i programiranja istorijskih događaja.

Homeful će gledaocima televizije Pluton u Kanadi ponuditi pristup nekretninama, dizajnu i programima za poboljšanje doma, uključujući biblioteku originalnih serija pionira renoviranja kuće i TV superzvijezdu Mikea Holmesa. HauntTV je namjenski paranormalni kanal, pokrenut će se na Pluton TV-u s hotelom Paranormal, Paranormal Survivor i Ghostly Encounters. 24/7 pravi kriminalistički kanal Crimetime će sadržavati serije kao što su The Killer Within, How I Caught The Killer i An Unexpected Killer. HistoryTime će prikazati serije i dokumentarce koji daju kontekst istorijskim ljudima i događajima, sa naslovima kao što su Hitlerovo zlato, Fidel Kastro: Neovlašćena biografija i Ko je ubio Gandija.

“Ovaj sporazum se nadovezuje na partnerstvo Blue Ant-a sa Pluton TV-om dok nastavljamo da širimo naš uticaj i donosimo naš popularni spisak besplatnih striming kanala zasnovanih na žanru fanovima širom zemlje,” rekao je Džejmi Šuela, predsednik globalnih kanala i medija, Blue Ant Media. “Imali smo veliki uspeh u pokretanju kanala Blue Ant-a na Pluton TV-u na više globalnih tržišta i uzbuđeni smo što će nas Kanađani upoznati na ovoj platformi.”

“Blue Ant Media je lider u produkciji zadivljujućih priča za publiku širom sveta i veoma nam je drago što smo partneri sa njima kako bismo doneli stotine sati novog sadržaja i kanala na Pluton TV u Kanadi,” dodala je Katrina Kovalski, potpredsednica sadržaja, Pluton TV i Paramount+ u Kanadi.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top