Pokreće se besplatni kanal Formule 1

Formula 1 lansira se u Sjedinjenim Državama s novom i besplatnom uslugom striminga. Uključivat će 24-satni kanal Formule 1 , koji će prikazivati ​​reprize i najzanimljivije dijelove utrka F1 , F2 , F3 i F1 Akademije , pune reprize Grand Prixa i dokumentarne filmove o utrkama.

Gledaoci će imati pristup unaprijed zakazanom programu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, uključujući reprize trka, detaljne naglaske i stručne analize aktuelnih takmičenja u sezoni, dostupne 5 dana nakon svakog događaja.

Novi FAST kanal će voditi partner C15 Studio i dostupan samo fanovima u Sjedinjenim Državama. Distribucija će uključivati ​​vodeće servise kao što su Samsung TV Plus , Amazon Freevee i Pluto TV .
Potražnja za F1 u Sjedinjenim Državama je na vrhuncu svih vremena, sa preko 42 miliona fanova i rekordnom gledanošću. Uz nedavnu ekspanziju FAST (besplatne s strimingom podržanim oglasima) televizije u SAD-u, lansiranje kanala Formule 1 odražava najnovije TV trendove među obožavateljima.

Zajedno sa C15 Studio, nadamo se da ćemo razviti kanal Formule 1 u vodeći proizvod u industriji koji će nadopuniti našu postojeću ponudu prijenosa uživo na ESPN-u i F1 TV-u kako bismo fanovima pružili zaista sveobuhvatno F1 iskustvo 24/7, komentirao je Ian Holmes, Formula 1’s direktor za medije i kreiranje sadržaja.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top