Predstavljena nova OTT platforma

OTT ili nova platforma Javnog servisa RTCG pomoću koje će gledaocima svi sadržaji naših kanala biti dostupni u svakom trenutku, na svakom mjestu i na svakom elektronskom uređaju, uz mogućnost prelistavanja arhive, vraćanja programa i slušanja radijskih kanala, predstavljena je u prostorijama Radio Televizije Crne Gore (RTCG).

Platformu je predstavio Predrag Mandlbaum, izvršni direktor kompanije “More Screens” koja je zadužena za izradu platforme.

Kako je naveo, platformi će se moći pristupiti na bilo kojem uređaju, bilo gdje u svijetu, a za njeno korišćenje potreban je samo internet.

Korisnici će putem aplikacije moći da pristupe linearnom sadržaju, poput Netflixa i Amazon Prime. Takođe, moći će da pauziraju video-sadržaj, da pogledaju propušteno, kao i da prelistaju arhivu.

Kako je najavljeno na predstavlju, sadržaji će biti tematski podijeljeni. Arhiva koje nema u linearnom programu, korisnicima će biti dostupna na toj platformi.

Istaknuto je i da će se projekat realizovati kroz više faza.

Prva faza trebalo bi da bude gotova za četiri mjeseca, a planirano je da 27. novembra, na 80 godina Radio i Televizije Crne Gore, aplikacija bude dostupna za sve naše korisnike.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top