Prvi europski TV vodič za Streaming na zahtjev i linearni TV sadržaj obogaćen sportskim sadržajima i rezultatima uživo

TvProfil aplikacija nudi najbolje od oba svijeta kroz potpunu integraciju sadržaja lokalnih streaming servisa s već postojećim TV vodičem koji nastavlja služiti milijunima gledatelja još uvijek pretplaćenih na TV uživo.

S više od milijun preuzimanja i dostupnošću u više od 20 zemalja, TvProfil aplikacija razvila se u istinski hibridni vodič za linearnu televiziju uživo i vodič za streaming sadržaje dodatno obogaćen rezultatima za sve popularne sportske lige u stvarnom vremenu. Sve to u jednom intuitivnom i jednostavnom sučelju s visokom ocjenom od 4,5 na online trgovinama za aplikacije.

Njegujući pristup u kojem usluge streamanja na zahtjev koegzistiraju s linearnim TV sadržajem i obogaćujući ga statistikom sportskih rezultata uživo, TvProfil je postao ultimativni europski TV i streaming vodič za sve filmove, emisije i sportske događaje.

Kroz praktičnost koja je uvijek u prvom planu, korisnicima je jednostavno odabrati svoju državu i jezik, te izabrati svog lokalnog TV operatera što će im postaviti popis kanala točno onako kako je na njihovom TV-u. Dodavanje bilo kojeg dodatnog kanala jednostavno je, a korisnici mogu sortirati listu kanala prema svojim željama. Tu je i skup različitih podsjetnika kako bi bili sigurni da nikada neće propustiti svoj omiljeni film, seriju ili sportski događaj.

Najnovija verzija TvProfila može se pohvaliti robusnim katalogom filmova, TV serija i biografija glumaca, popraćenih video najavama za svaku emisiju, popisom sezona i epizoda – sve što je potrebno za opušteno, ugodno TV iskustvo. A sada nudi još i više…

Obzirom da se svakih nekoliko mjeseci pojavi neka nova usluga streamanja, a kad se još tome dodaju tisuće novih serija i filmova na IPTV-u i kabelskoj televiziji, odlučiti što i gdje gledati teže je nego ikad. Ranije nije postojao sveobuhvatna usluga za mnogobrojne korisnike koji gledaju TV uživo i streaming ponudu… do sada.

Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Max… više nije potrebno pretraživati različite aplikacije za svaku od dostupnih usluga streamanja. Ovo je aplikacija koja korisnicima omogućuje da vide što je na TV-u i na Streaming platformama u kombinaciji, bilo kada i bilo gdje. Korisnici mogu odabrati svoje omiljene usluge streamanja kako bi vidjeli dostupne emisije na svakoj od njih, a automatski će biti obaviješteni kada nova sezona njihove omiljene emisije ili bilo koji novi sadržaj stigne na njihov odabrani streaming servis. TvProfil nudi najbolje od oba svijeta uz potpunu integraciju streaming zabave dok nastavlja posluživati TV rasporedima milijune gledatelja koji su još uvijek pretplaćeni na TV uživo.

Osim sveobuhvatnog vodiča za TV i usluge streamanja dostupnog u jednoj praktičnoj aplikaciji, TvProfil nudi i jedinstvenu značajku za ljubitelje sporta – postave za popularne sportske timove iz više od 2000 sportskih liga diljem Europe i svijeta te rezultate utakmica uživo. Ogromna baza sportskih statistika olakšava pronalaženje svih sportskih događaja uživo, upotpunjenih postavama i rezultatima uživo u stvarnom vremenu za tekuće utakmice, tako da navijači nikada ne propuste nijednu utakmicu ili važan trenutak u svojim omiljenim sportovima.

Sve što vam je potrebno za vaše najbolje iskustvo gledanja – otkrivanje novih TV emisija, dobivanje podsjetnika za utakmicu uživo vašeg omiljenog tima, što je novo na vašim omiljenim platformama za streamanje – sve to i više dostupno je u jednom zgodnom paketu. Bilo da ste TV ili streaming entuzijast koji traži svoju sljedeću seriju vrijednu bingeanja ili ljubitelj sporta koji želi pratiti svoje omiljene momčadi, uz TvProfil imate što god poželite. Preuzmite aplikaciju danas i počnite otkrivati svijet zabave na dohvat ruke.

“Aplikacija TvProfil TV vodič izvrstan je primjer kako obogaćeni TV i sportski metapodaci u kombinaciji s odličnim korisničkim sučeljem mogu pomoći svakoj telekomunikacijskoj, medijskoj i TV tvrtki da uspije sa svojim TV proizvodom. Pogonjen globalnim EPG-om za 3k+ TV kanala s integriranom sportskom statistikom za 2k+ svjetskih sportskih liga, 80k+ filmova i 3M+ epizoda, TvProfil je konačno donio u krajolik zabave ono što smo svi čekali, jedinstveno iskustvo streamanja i linearnog TV vodiča uživo”, rekao je Admir Đozović, CEO kompanije za metapodatke MetaProfile.tv.

 

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top