skip to Main Content
QVC+, HSN+ streaming dolazi na Samsung Smart televizore
Qvc+,-hsn+-streaming-dolazi-na-samsung-smart-televizore
Samo nekoliko nedelja nakon što je njena matična Kurate Retail Group pokrenula veb verziju interaktivnih usluga striming kupovine, lideri više platformi za video trgovinu (vCommerce) QVC i HSN sletjeli su na Samsung Smart televizore.

VCommerce proizvodi nude uživo, na zahtjev i strimovanje sadržaja zajedno u jednoj aplikaciji i kaže se da je trenutno jedina aplikacija za kupovinu na Samsung Smart TV-u koja omogućava gledaocima da završe više kupovina u okviru Samsung Smart TV-a. kanala sadržaja uživo sa video na zahtev. Da bi pomogla korisnicima da lakše pristupe aplikaciji za strimovanje, aplikacija će imati plasman u pregled prodavnice aplikacija na Samsung Smart TV početnoj stranici u periodu od tri meseca.

QVC+ i HSN+ iskustvo strimovanja kombinira QVC-ove i HSN-ove pet linearnih kanala emitiranja – QVC, QVC2, QVC3, HSN i HSN2, nudeći

+ sati dnevno uživo vCommerce sadržaja – sa tri linearna kanala samo za digitalno i približno
originalne, striming emisije, uključujući programe kao što su Cooking With Curtis Curtis. Total Look, koji pokazuje kupcima kako da stilizuju jedan komad odeće na tri različita načina; “QVC en Español,” kolekcija QVC-ovih prvih emisija na španskom jeziku.
“Naše iskustvo QVC+ i HSN+ striminga je naše najkompletnije iskustvo kupovine uživo, sa gotovo svim našim programima u jednom paketu koji olakšava procenu, otkrivanje i kupovinu sjajnih otkrića,” komentarisao je David Apostolico, SVP, strategija platforme, razvoj i distribucija, vCommerce Ventures u Qurate Retail Group.
“Već imamo mnogo fanova koji uživaju u našem sadržaju putem popularne FAST platforme Samsung TV Plus. Sada korisnici Samsung Smart TV-a takođe mogu da kupuju i uživaju u korišćenju naše aplikacije, sa originalnim striming sadržajem koji će im se dopasti. Radujemo se što ćemo našim kupcima ponuditi ovaj novi način da se povežemo sa nama preko miliona Samsung uređaja i da poželimo dobrodošlicu novim kupcima na Samsung Smart televizorima.”

Novo lansiranje odražava stratešku inicijativu Kurate Retail Group da proširi doseg svojih originalnih vCommerce iskustava na novim medijima i digitalnim platformama. Iskustvo strimovanja QVC+ i HSN+ već je dostupno za više od milion domova povezanih na internet širom SAD-a, a osnovni kanali QVC i HSN dosežu više od milion domova širom svijeta putem linearnih TV kanala, koji su široko dostupni na kablovskoj/satelitskoj televiziji, besplatnoj televiziji i digitalnoj televiziji uživo.
.

51

Vezani članci

Back To Top
Search