QVC i HSN donose live stream video kupovinu u Redbox

qvc-i-hsn-donose-live-stream-video-kupovinu-u-redbox
Podstičući svoju video kupovinu, koja uključuje linearnu televiziju, sajtove za e-trgovinu, digitalni striming i društvene platforme, lideri video trgovine QVC i HSN sada su pokrenuli svoje kanale za kupovinu uživo na Redbox-ovoj aplikaciji za striming.

Dva kanala u vlasništvu kompanije Qurate Retail, postaće jedini kanali za kupovinu uživo dostupni na Chicken Soup za besplatni TV servis Soul Entertainment-a, koji je dostupan milionima korisnika putem besplatne Redbox aplikacije.

Jedan od najvećih pružatelja premium sadržaja potrošačima svjesnim vrijednostima, Chicken Soup za aplikaciju Redbox Soul Entertainmenta također nudi pristup desetinama hiljada filmova i TV serija za iznajmljivanje ili kupovinu – kao i hiljadama besplatnih filmova za gledanje putem svoje usluge video-on-demand (AVOD) podržane oglasima. Redbox takođe upravlja mrežom od preko 34.000 kioska širom SAD-a, nudeći potrošačima najjeftiniju opciju zabave za filmove novog izdanja.

QVC i HSN će se pojaviti u kolekciji Travel and Lifestyle na Redbox Free Live TV-u zajedno sa desetak drugih kanala. Oni će biti istaknuti u početku u kolekciji Featured na vrhu početne stranice i ponudiće publici Redbox-a oko 40 sati dnevno live vCommerce programa na oba kanala, sa vrhunskim brendovima i novim proizvodima koje predstavljaju poznate ličnosti i influenseri koji se angažuju sa kupcima u realnom vremenu na više platformi.

To uključuje emisije kao što su QVC-ov In the Kitchen with David, koji se gleda u skoro 700.000 domova na sat širom Amerike tokom svakog od svoja dva izdanja nedeljno, i HSN-ov Gotta See G Giuliana Rančić, koji prati preko 270.000 domova na sat širom SAD-a.

“Redbox Free Live TV sada ima dva jedinstvena iskustva kupovine uživo – QVC i HSN – svako sa svojim poznatim ličnostima, domaćinima, ponudama proizvoda i stilom u eteru,” komentirao je David Apostolico, strategija SVP platforme, razvoj i distribucija, vCommerce Ventures u Qurate Retail Group. “Ovo pruža još jedan način za nove i postojeće korisnike da povoljno pristupe našem privlačnom vCommerce sadržaju.”

“Dok nastavljamo da gradimo naš FAST servis, želimo da ponudimo različite programe za sve,” dodao je Phil Oppenheim, direktor sadržaja Chicken Soup za Soul Entertainment. “QVC i HSN su jaki brendovi sa kojima potrošači vole da se angažuju i gledaju satima. Uzbuđeni smo što ćemo danas pokrenuti njihove kanale.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top