Radar MCN, WTFN idite u Circus Town

radar-mcn,-wtfn-idite-u-circus-town
U jednoj od prvih primena nedavno najavljene Total Distribution strategije, WTFN Group Radar MCN je potpisao partnerstvo sa Spiegelworld-om, jednim od vodećih svetskih pionira savremenog cirkusa, kako bi kreirao novu nedeljnu digitalnu seriju pod nazivom Circus Town.

Spiegelworld, koji je osnovao Impresario Extraordinaire Ross Mollison, vodi tri uspješna, dugotrajna cirkuska nastupa i integrirani restoranski biznis u Las Vegasu, kao i novu reviju i restoran koji su upravo otvoreni u Atlantic Cityju na istočnoj obali Amerike. Imerzivne cirkuske emisije vođene pričom, svaka sa različitim temama i ima reputaciju da je inovativna.

U januaru 2023. godine, Spiegelworld je kupio mali kalifornijski grad Nipton u pustinji Mojave i odlučio da ga pretvori u stvarni cirkuski grad, postajući ne samo baza za poslovanje kompanije, već i mesto gde su umetnici i izvođači Spiegelworld-a mogli da žive, stvaraju i preduzimaju nesputano umetničko eksperimentisanje.

Saradnja je započela pokretanjem namenskih YouTube i Facebook kanala Circus Town sa više takvih upravljanih kanala koje treba pratiti. Podružnica WTFN Grupe WTFN Entertainment počela je sa produkcijom šestodelne dokumentarne TV serije sa istim imenom, koja bi trebalo da bude isporučena krajem 2023. godine. A Fred Media, takođe deo WTFN grupe, trenutno istražuje pretprodajne mogućnosti za TV seriju i zvanično će lansirati Circus Town na međunarodno tržište emitovanja na MIPCOM-u u oktobru 2023. godine.

“Pokretanje uspešnog digitalnog kanala oslanja se na nekoliko ključnih elemenata. Popularna niša, pristup sadržaju koji ne možete naći nigde drugde i istinski zabavne priče. Partnerstvo sa Spiegelworldom to donosi u pikovima”, komentirao je Derek Dyson, generalni direktor Radar MCN-a.

Kupovinom celog grada, Ros i njegov tim stvorili su predivan scenario “Schitt’s Creek” koji se kombinuje sa cirkuskim emisijama kako bi obezbedio beskrajan, bogat šav fantastičnih priča i istaknutih likova. Proizvodimo visokokvalitetne, neskriptovane, dugotrajne sadržaje sa ljudima koji su strastveni u onome što rade i, kao što obećava sve, od činova koji prkose smrti do svakodnevnih veza, visoki ulozi, visoka drama i visoke emocije koje su uključene sigurno će generisati ogroman broj pratilaca.

Reporter Spiegelworlda Mollison je dodao: “Veoma smo uzbuđeni što sarađujemo sa Radar MCN i WTFN na pokretanju Circus Town-a. Zajednica ljudi koji rade u cirkusu i koji vole da gledaju cirkusku zabavu je globalna. Dakle, počevši od digitalne serije, možemo da dovedemo međunarodnu publiku u naš jedinstveni i radoznali svet na nedeljnom nivou, omogućavajući im da prate naš život u gradu, bekstejdžu i kroz zapanjujuće nastupe dok nastavljamo da pomeramo granice savremenih cirkuskih iskustava.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top