Roku dovodi ženski sportski program na centralizovanu lokaciju

roku-dovodi-zenski-sportski-program-na-centralizovanu-lokaciju
Napominjući da je 2022. godina označila ključni trenutak u ženskim sportovima sa povećanjem gledanosti, gledanosti i emitovanja, Roku kaže da ispunjava ovaj novi zahtev pokretanjem potpuno nove ženske sportske zone, čineći ženski sport pristupačnijim i prepoznatljivijim nego ikada ranije.

TV provajder i strimer citirao je istraživanje koje pokazuje da je 2022. godine 30 odsto ljubitelja sporta reklo da gleda više ženskih sportova nego što je to bilo ranije u poslednjih pet godina, dok je 85 odsto njih reklo da je važno da ženski sport nastavi da raste u popularnosti.

Smještena u okviru sportskog iskustva, Ženska sportska zona dopunjuje ženski sportski program koji je već prikazan u sportskom iskustvu i sadržavat će uživo i nadolazeće ženske sportske događaje, kao i dokumentarne filmove fokusirane na žene, filmove i još mnogo toga iz pratećih kanala širom platforme.

Nova zona će omogućiti strimovanje, prenos uživo i obrazovne sadržaje na jednom mestu, sa ciljem da se smanji vreme koje je potrebno navijačima da pronađu svoje omiljene timove i sportske događaje. Pored toga, sadržaj unutar Zone će biti uređen na osnovu navika gledanja korisnika, omiljenih timova i još mnogo toga, tako da mogu lako da strimuju ono što vole.

Prilikom lansiranja, sportski sadržaji iz fudbala, golfa i profesionalne i kolegijalne košarke biće dostupni od partnera koji podržavaju kanale i biće emitovani u zoni na osnovu sezonalnosti, sa proširenim sadržajem koji će uslediti u narednim mesecima.

“Popularnost i potražnja za ženskim sportom veća je nego ikad, a u Rokuu nastavljamo da se obavezujemo da ćemo podići ovaj važan program za naše kupce,” rekla je Keli Raftery, potpredsednica Roku-a za globalne komunikacije. “U vreme kada je teže nego ikada da pronađete ono što želite da gledate našu novu žensku sportsku zonu olakšava fanovima da dođu do sadržaja koji vole.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top