Samsung TV Plus lansira novi DAZN FAST+ kanal za Njemačku

samsung-tv-plus-lansira-novi-dazn-fast+-kanal-za-njemacku
Nudeći besplatan pristup sportskim događajima uživo, uključujući vrhunske evropske fudbalske utakmice i ekskluzivno proizvedene emisije za UEFA Ligu šampiona, Samsung TV Plus pokrenuo je novi sportski kanal u Nemačkoj, DAZN FAST+.

U partnerstvu sa sportskim striming servisom, vodećom globalnom platformom za sportsku zabavu, novi FAST (besplatan, podržan striming TV) kanal ekskluzivno za Samsung TV Plus, takođe će prenositi utakmice uživo iz španske LaLige, italijanske Serije A i francuske Ligue 1, kao i ekskluzivne dokumentarne filmove DAZN Original. Prva dva prenosa uživo biće okršaj Paris Saint Germaina protiv Strasbourga u decembru i Valladolid protiv Real Madrida u decembru.

Ovaj potez usledio je nakon nedavnog proširenja kataloga Samsung TV Plus u Španiji ranije u decembru 2022 kako bi uključio pet novih RTVE kanala, za emitovanje FIFA Svetskog prvenstva u Kataru. Samsung TV Plus kaže da nova partnerstva pokazuju rast FAST kanala u Evropi i njegovu zrelost u striming okruženju, dodatno cementirajući svoju ulogu u ukupnom iskustvu gledanja televizije pružajući širok spektar visokokvalitetnih sadržaja kako bi zadovoljio širok spektar potreba i raspoloženja za gledanje.
“Ovo je uzbudljiva nova evolucija našeg kontinuiranog odnosa sa DAZN-om, koji je potpuno poremetio tržište sportskog striminga u Evropi pružajući inovativne i revolucionarne nove načine za fanove da gledaju premium sportske sadržaje,” komentirao je Samsung TV Plus evropski šef poslovnog razvoja – smart TV, mobilni telefoni i igre, Richard Jakeman.
“Mogućnost besplatnog gledanja fudbalskih utakmica uživo korisnicima Samsung TV Plus u Nemačkoj odražava Samsungovu posvećenost redefinisanju FAST pejzaža u Evropi. Samsung i DAZN dele viziju pronalaženja novih načina da gledaocima serviraju najbolji sportski sadržaj na načine koji rade za njih i fantastično je što naše partnerstvo nastavlja da raste.”
“Veoma smo uzbuđeni što ćemo lansirati DAZN FAST+ zajedno sa Samsungom u Nemačkoj. Samsung TV Plus je popularna i rastuća platforma i zahvaljujući našoj saradnji, još više fanova sada može da uživa u sportu iz snažnog DAZN programskog kataloga,” rekla je Alice Mascia, izvršna direktorka DAZN-a u DACH regionu. “Naša saradnja sa Samsungom još jednom pokazuje našu ulogu inovatora u sportskoj industriji jačanjem pozicije DAZN-a kao prodavnice na jednom mestu za sve sportove.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top