skip to Main Content
Samsung TV Plus podržava liniju kanala
Samsung-tv-plus-podrzava-liniju-kanala
Nastavljajući da gradi svoju posvećenost besplatnom striming TV-u (FAST), Samsung TV Plus je dodao MotorTrend, Estrella Games, Rovr Pets, Fireplace 4K i lokalna tržišta vesti u svoj buket.

U onome što sam rekao da će biti prvi za brend na FAST platformi, MotorTrend će ponuditi svoje najcenjenije emisije, dajući gledaocima pristup biblioteci od preko 8, epizoda automobilskog sadržaja. Pored toga, gledaoci u SAD-u i Kanadi mogu uživati u jedinstvenom programu posvećenom Roadkillu, vodećoj digitalnoj seriji u kojoj popularni stručnjaci izvode aktivnosti i spin off emisije.

Takođe dostupan u SAD-u i Kanadi i stigavši na vreme za prazničnu sezonu, Fireplace 4K radi tačno ono što kaže na limenci sa raznim pucketajućim kaminima tokom celog dana koji su dostupni uživo i na zahtev.

Jedan od četiri FAST kanala Estrella Media, Estrella Games je prvi

/7 kanal za kvizove na španskom jeziku, uključujući Cien Latinos Dijeron, ¿Te la Juegas?, ¡Ahora Caigo!, La Mascara del Amor, The Don Cheto Show i stotine sati kvizova, talenata i fizičkih takmičenja.

Rovr Pets slavi moć kućnih ljubimaca pričama – i repovima – koje fasciniraju, inspirišu i greju svako srce! Rovr Pets sadrži nagrađivanu seriju na temu kućnih ljubimaca, uključujući Dr. Chris Pet Vet, Best Friends FurEver, Ready Set Pet, Tails of Valor i Vets Saving Pets. (Preusmjereno sa Hearst Media Production Group)

Dodatni lokalni informativni kanali dodatno proširuju Samsung TV Plus ponudu lokalnih i nacionalnih informativnih kanala. Oni nude ažuriranja vremena uživo svakog sata, zajedno sa vrhunskim vijestima, regionalnim prognozama, ozbiljnom pokrivenošću i lokalnim vremenom 7-ih.

Nove usluge se pridružuju Samsungovoj ponudi gotovo 230 premium kanala koji obuhvataju vesti, sport, zabavu, auto i još mnogo toga. Ovi novi kanali će biti dostupni širom SAD-a na Samsung Smart televizorima i Galaxy mobilnim uređajima.

266

Vezani članci

Back To Top
Search