Samsung TV Plus povećao globalnu gledanost od 60% za godinu dana

0
samsung-tv-plus-povecao-globalnu-gledanost-od-60%-za-godinu-dana
Samsung TV Plus povećao globalnu gledanost od 60% za godinu dana

Samsung TV Plus je postigao ogroman porast gledanosti od 60% u posljednjih 12 mjeseci – učvršćujući svoju poziciju vodećeg FAST/AVOD servisa. Samsung je takođe predstavio opsežno ažuriranje proizvoda kako bi poboljšao otkrivanje sadržaja.
Značajne UX promene uključuju posvećeno dečije iskustvo sa preko 20 kanala bezbednih za porodicu i popularnim emisijama kao što su Teletubbies i Barney, kao i novu muzičku destinaciju, nudeći preko 200 plejlista i 40+ kanala partnera Vevo, XITE i Stingray. Ovo se odnosi na svaki muzički ukus, kaže Samsung.

Ažuriranje proizvoda i novi naslovi u početku će biti dostupni na Samsung Smart TV modelima koji datiraju od 2019. do 2023. godine. Kasnije ove godine i tokom 2024. godine sve će se pojaviti na drugim modelima pametnih televizora i Galaxy mobilnim uređajima.Samsung TV Plus stiže u 24 zemlje i 535 miliona uređaja, uključujući Samsung Smart televizore, Galaxy uređaje, pametne monitore, pa čak i Family Hub frižidere. Nudi više od 2.400 kanala širom sveta, obuhvatajući vesti, sport, zabavu, muziku i još mnogo toga. Američka verzija je imala preko 300 kanala.

Nova dečija destinacija, sa emisijama i filmovima, uključuje nove sadržaje kao što su ‘Blippi’, ‘Barney and Friends’, ‘Baby Einstein’, ‘Teletubbies’, ‘Caillou’, ‘The Adventures of Super Mario Bros. 3’ i ‘Sonic the Hedgehog’. Korisnici takođe mogu uživati u porodičnom gledanju sa PBS KIDS, Strawberry Shortcake, Slugterra, Moonbug, Ryan and Friends, LEGO Channel, Kidoodle TV i još mnogo toga.

“Samsung TV Plus ima jasno uporište u FAST okruženju,” izjavio je Salek Brodsky, SVP i GM na Samsung TV Plus. “Oduševljeni smo što možemo predstaviti naš katalog besplatnih premium sadržaja vrhunskih svjetskih stvaralaca u našem novom korisničkom iskustvu. Dizajniran je da omogući besprekorno otkrivanje stotina kanala i hiljada filmova i TV emisija na zahtev dostupnih na Samsung TV Plus.

Samsung je takođe proširio svoj Movie Hub i osvežio svoj filmski kanal dodatnim kanalima, kao što su Movie Hub West, Movie Hub Action i Movie Hub Holidays. Novi Movie Hub kanali će ponuditi hiljade filmova uživo i na zahtev kao što su ‘Dnevnik Bridžet Džouns’, ‘Kolateral’, ‘Okrutne namere’, ‘Silver Linings Playbook’, ‘The Hurt Locker’, ‘Titanic’, ‘Gladiator’, ‘Imitation Game’ i još mnogo toga.

Samsung tvrdi da je najsveobuhvatnija ponuda brzih vijesti širom svijeta i lokala. [News is the highest-ranking genre globally for FAST, according to a recent FAST Report from Amagi]. Samsung TV Plus takođe nudi brzo rastuću ponudu višejezičnih i multikulturalnih vesti i zabave. Servis je nedavno pokrenuo 10 novih kanala na španskom jeziku sa ViX-a, TelevisaUnivision-ovog globalnog striming servisa, kao i kanala “Ebony TV by Lionsgate.”

A kako se približava Božić, sada je dostupan niz zabavnih i sezonskih muzičkih video plejlista. I ne zaboravimo potpis Fireplace 4K kanala za vašu virtualnu vatru dnevnika!

Foto: ‘Sonic the Hedgehog’ se pojavljuje u novoj uređenoj dječjoj destinaciji na Samsung TV Plusu.