Skip to content

Samsung TV Plus se oslanja na RetroCrush za linearni anime

samsung-tv-plus-se-oslanja-na-retrocrush-za-linearni-anime
Vodeća striming i zabavna kompanija Cinedigm potpisala je ugovor o ponudi svog anime kanala RetroCrush korisnicima Samsung TV Plus besplatnog striming striming servisa (FAST).

RetroCrush je opisan kao omogućavanje gledaocima da dožive zlatno doba animea sa omiljenim fanovima i dubokim rezovima preko klasičnog anime TV i filmskog spektra, uključujući više od

serija i

. Neki od vodećih naslova koje će Samsung TV Plus korisnici naći na RetroCrush-u uključuju Cyber City Oedo 2022 do Feniksa do Čarobne vile Persije.
“Nakon što smo prethodno pokrenuli The Bob Ross Channel, Comedy Dynamics, The Dove Channel i Midnight Pulp kao FAST kanale na Samsung Smart televizorima, oduševljeni smo što smo dodali jedan od naših najpopularnijih kanala Samsung TV Plus ponudi,” rekao je John Stack, viši direktor poslovnog razvoja u Cinedigmu. Anime je i dalje jedan od najtraženijih žanrova za decu i odrasle i radujemo se Samsung TV Plus gledaocima koji će otkriti naše vrhunske anime filmove i serije.

RetroCrush linija sa više od

serija i
funkcija dostupna je na www.retrocrush.tv, a kao VOD aplikacija na Android i iOS mobilnim telefonima i tabletima, povezanim TV (CTV) uređajima sa Apple TV-a, Chromecast-a, FireTV Google TV-a, Roku i drugih pametnih televizora, uključujući one iz LG i VIZIO-a.

Pored toga, Retrocrush je dostupan i na Peacock, The Roku Channel, Redbox, Vizio SmartCast i Plex kao besplatni striming linearni kanal i na Pluto TV-u kao VOD playlist.

Dolazak servisa na Samsung TV Plus dolazi neposredno nakon što je Cinedigm pokrenuo Retrocrush sa američkim online TV servisom i premijernom striming kompanijom Sling TV.

Pročitajte i ovo...

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept