Skip to content

Scripps lansira dva nova FAST kanala

scripps-lansira-dva-nova-fast-kanala
Dobijajući zamah u brzo rastućoj areni i dovodeći ukupan broj besplatnih streaming TV (FAST) servisa podržanih oglasima na devet, kompanija EW Scripps pokrenula je dva nova kanala bazirana na svojim popularnim brendovima Court TV i Laff More.

Legendarna suđenja sadrže ono za šta se kaže da su najuvjerljiviji, najistaknutiji slučajevi u SAD-u u posljednjih 30 godina, kustosi iz masovnih arhiva sudske televizije.

Predstavljena u četvoročasovnim poglavljima, Court TV: Legendary Trials strimuje četiri suđenja od jutra do ponoći od ponedeljka do petka, sa vikendima posvećenim gledanju maratona suđenja. Trenutni voditelji sudske televizije i reporteri služe kao vodiči, pružajući nove komentare, kontekst i analizu. Početna suđenja uključuju suđenja za ubistvo Jodi Arias; Wisconsin protiv Kylea Rittenhousea; Wisconsin protiv Jeffreya Dahmera; i Florida protiv Casey Anthonyja.

Laff More sadrži komediju non-stop, sa Hall of Fame postavom sitkoma. Kanal je produžetak Lafa, prve televizijske mreže posvećene savremenim humorističkim sitkomima i filmovima namenjenim odraslima uzrasta od 18 do 49 godina.

“Ljudi su pohrlili na našu web stranicu da gledaju sudsku arhivu Court TV-a, a kada smo objavili klipove na drugim digitalnim platformama, uključujući YouTube, oni su gledali u rekordnom broju. Samo u protekloj godini, sudska televizija je više nego udvostručila svoje sate gledanja na digitalnom/streamingu”, rekao je šef sudske televizije Ethan Nelson. “Očekujemo da će Court TV: Legendary Trials biti dodat na listu obaveznih za gledanje ogromnog broja istinskih ljubitelja kriminala.”

Court TV: Legendary Trials dostupan je na Fubo TV, Amazon Freevee, Xumo Play i Plex. Laff More se može vidjeti na Amazon Freevee, LG Channels, Xumo Play i Plex. Biće objavljene dodatne platforme i opcije na zahtev. Ostali Scripps FAST kanali uključuju Court TV, Scripps News, ION i proširenja brenda ION, Bounce i Grit.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept