Skip to content

Setanta Sports streaming servis nudi Netflix u hard paketu

setanta-sports-streaming-servis-nudi-netflix-u-hard-paketu

Setanta Sports, sportska multimedijalna platforma i agregator za strimovanje koji radi u istočnoj Evropi i centralnoj Aziji, nudi hard paket koji uključuje Netflix. Zajednička ponuda se zove Fan Pack. Pretplatnici plaćaju jednokratnu naknadu Setanti za pristup objema uslugama.
Setanta Sports je pozdravila svoju ekskluzivnu mešavinu sporta i zabave, koja pokriva 13 zemalja. Aranžman je sličan onom kada se Netflix doda u hard paket na Pay TV platformi. Setanta je odgovorna za naplatu. Korisnici koji uzimaju paket dobijaju e-poštu ili SMS sa aktivacionom vezom koja se koristi za povezivanje postojećeg Netflix naloga sa njihovom pretplatom na Setanta Sports ili otvaranje novog naloga koji je povezan sa Setanta ponudom.

Setanta Sports nudi košarku, fudbal, MMA, trke, tenis i druge sportove, sa tačnim paketom u zavisnosti od teritorije. U Gruziji, jednoj od prve četiri zemlje u kojoj možete uzeti Fan Pack, sportska pretplata pokriva Premier ligu, Ligu prvaka, Seriju A, Bundesligu, Ligue 1, F1, UFC, NBA, Wimbledon, ATP Tour, NHL, Europa Conference League, Europa League, UEF Super Cup, Eredivisie, EFL, LALIGA i druge. Ovo se odnosi i na live streamove.

Setanta Sports je dostupna za povezani TV putem Android, LG ili Samsung Smart TV aplikacija, plus mobilne i desktop aplikacije. Kompanija opslužuje Gruziju, Moldaviju, Kazahstan, Ukrajinu, Letoniju, Litvaniju, Estoniju, Jermeniju, Azerbejdžan, Kirgistan, Uzbekistan, Tadžikistan, Turkmenistan.

Back To Top
Search

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept