Sky Sports pokreće novi streaming kanal

Pretplatnicima Sky Sportsa bit će dostupna duplo veća količina sporta uživo uz lansiranje novog kanala integriranog u Sky TV, NOW i obnovljene Sky Sports mobilne aplikacije.

Sky kaže da će Sky Sports+ pružiti personaliziranije iskustvo koje će fanovima olakšati praćenje svojih timova i sportova.

Proširenje je djelimično omogućeno novim sporazumima koji će proširiti pokrivenost EFL-a, kao i odvojenim ugovorima sa glavnim teniskim turnejama i muškom Superligom. Aplikacije će imati mogućnost prikazivanja do 100 događaja uživo istovremeno, dok će linearni kanal prikazivati ​​izbor najboljeg sporta uživo.

Jonathan Licht, generalni direktor u Sky Sportsu, rekao je: „Prvi put ćemo prenositi svaku utakmicu uživo iz cijelog EFL-a prvog vikenda. To će biti veliki trenutak za ljubitelje fudbala širom zemlje i prikladan način da započnemo naše revolucionarno novo partnerstvo sa EFL-om.”

Bilo je nekih kritika da, iako će Sky ponuditi najmanje 20 mečeva po sezoni od svakog EFL tima, usluga iFollow koju zamjenjuje učinila bi svaku igru ​​dostupnom.

Pauza i premotavanje uživo biće dostupni na svim istovremenim streamovima, a funkcija ‘Recap’ koja je trenutno dostupna za utakmice Premijer lige i prvenstva takođe će biti dostupna za EFL utakmice prikazane na linearnom kanalu Sky Sports+.

Majstorski potez kompanije Sky je bio lansiranje nove usluge iz postojećeg Sky iskustva, preko Sky Glass-a, Sky Stream-a, Sky Q-a i SADA, bez potrebe za preuzimanjem bilo čega dalje.

Poboljšani odjeljak s rezultatima za više sportova u aplikaciji Sky Sports će ponuditi utakmice, rezultate uživo i prošireni pregled izvan uobičajenog sedmodnevnog nogometnog kalendara. Tu je i osvježeni dizajn i navigacija, uključujući mnogo traženi tamni mod za poboljšanje

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top