skip to Main Content
SkyShowtime najavljuje izbor velikih serija i filmova uoči lansiranja na osam novih tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Nova evropska striming usluga biće dostupna od 14. februara u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Kosovu, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj

SkyShowtime donosi vrijednost, donoseći raznovrstan izbor nevjerovatne zabave – uključujući prvo prikazane holivudske filmove i ekskluzivne nove serije iz najvećih svjetskih studija – po odličnoj cijeni

SkyShowtime – sljedeći sjajni servis za striming za Evropu – nastavit će uspješno uvođenje u 2023. Njegov sljedeći niz pokretanja će doživjeti najveću ekspanziju usluge do sada, uključujući osam novih tržišta širom Centralne i Istočne Evrope. SkyShowtime će 14. februara donijeti svoju premium ponudu korisnicima širom Albanije, Češke, Mađarske, Kosova, Sjeverne Makedonije, Poljske, Rumunije i Slovačke. Ovo uvođenje na više teritorija povećat će broj tržišta uživo za uslugu striminga na 20.

Kupci na svim ovim tržištima imat će pristup ekskluzivnim televizijskim premijerama prvih kinofilmova kompanija Universal Pictures i Paramount Pictures, novim i ekskluzivnim serijama po scenariju, sadržajima za djecu i porodice i odabiru kultnih bibliotečkih naslova i box setova Nickelodeona, DreamWorks Animation. , Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock – svi streaming na jednom mjestu. SkyShowtime će također prikazivati ​​lokalne originalne programe, dokumentarne filmove i specijale sa svojih tržišta. Kompanija je nedavno objavila ugovor o kupovini 21 originalne serije od HBO Maxa u Evropi, uključujući nove serije koje će biti premijerno prikazane 2023. kao SkyShowtime Originals.

Uz hiljade sati kvalitetne zabave za cijelu porodicu, SkyShowtime je dom za nove blockbuster filmove koji će biti dostupni na usluzi nakon njihovog prikazivanja u kinima i kućnoj zabavi. Od lansiranja, domaća publika će imati pristup: Hitnoj pomoći, Downton Abbey: Nova era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman i Top Pištolj: Maverick.

Osim toga, pretplatnici će imati pristup raznovrsnom izboru serija: uključujući: 1883 , 1923, Prijatelj porodice, Svi grijesi, Američki žigolo, Smiješna žena, Halo, Zakon i red, sezona 21, Pusti pravog unutra, Gradonačelnik Kingstown sezone 1 i 2, Pitch Perfect: Branik u Berlinu, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: Bitka za Uber, Najbolji čovjek: Posljednja poglavlja, Poziv, Indeks straha, Prva dama, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone.

Veliki novi filmovi i serije koji će se pojaviti na SkyShowtimeu u narednim mjesecima uključuju neka od najiščekivanijih izdanja: Grad zvan zloba, Belfast, Drift – Partneri u zločinu (S1A), Lavica, Ne, Minions: Uspon Gru, Zečja rupa, Smile , Crni telefon i Velika igra.

Kupci širom Centralne i Istočne Evrope takođe će moći da gledaju dva prva SkyShowtime Originals koji će se pojaviti na usluzi 2023. godine – češku produkciju The Winner i poljsku produkciju Warszawianka . Još jedna popularna domaća produkcija koja dolazi na servis je mađarski naslov The Informant. Pored toga, sedam poznatih domaćih naslova biće dostupno pretplatnicima od marta, uključujući: Czech It Out (Češka), Hackerville (Rumunija), One True Singer (Rumunija), Ruxx (Rumunija), Tuff Money (Rumunija), The Sleepers ( Češka), Success (Hrvatska). SkyShowtime će biti novi ekskluzivni dom za ove popularne emisije.

Izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan rekao je:  „Pokretanje SkyShowtimea na osam novih tržišta je tako nevjerovatan način za početak godine. Ovo je naše najveće lansiranje do sada i izuzetno sam uzbuđen što ću nadovezati kontinuirani uspjeh usluge koja je već pokrenuta širom Nordijskih zemalja, Holandije, Portugala i brojnih Adria regija. Uvjeren sam da će naša nova publika širom Centralne i Istočne Evrope uživati ​​u našoj fantastičnoj ponudi serija i filmova po odličnoj cijeni. Takođe smo veoma uzbuđeni što vraćamo omiljenu originalnu seriju po scenariju u Centralnu i Istočnu Evropu.”

Gabor Harsanyi, regionalni generalni direktor za centralnu i istočnu Evropu, SkyShowtime, rekao je: „SkyShowtime isporučuje spisak nevjerovatnih sadržaja. Ponosni smo što svojim novim korisnicima širom Centralne i Istočne Evrope donosimo novi i ekskluzivni pristup najnovijim serijama i najvećim blockbuster filmovima iz naših kultnih i svjetski poznatih studija, kao i lokalnim i originalnim programima koji će odjeknuti kod naše publike. Uzbuđen sam što ova premium ponuda svjetske klase stiže u našu regiju s lokalnim pričama i vrlo konkurentnom ponudom širom CIE.”

SkyShowtime će biti dostupan direktno potrošačima putem web stranice: www.skyshowtime.com i putem aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google TV i LG TV.

U Albaniji, Kosovu, Severnoj Makedoniji i Slovačkoj, SkyShowtime će biti dostupan za 5,99 evra mesečno. U Rumuniji će usluga biti dostupna za 3,99 eura mjesečno. U Češkoj će cijena biti 179 CZK mjesečno, u Mađarskoj 1999 HUF mjesečno, au Poljskoj 24,99 PLN mjesečno.

Lansiranja prate dugo očekivani dolazak SkyShowtimea u Dansku, Finsku, Norvešku i Švedsku u septembru; Holandija i Portugal u oktobru; i Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Slovenija u decembru.

108

Vezani članci

SALTO jučer prestala sa radom

SALTO jučer prestala sa radom

Francuska platforma za striming Salto prestala je jučer sa radom. Prošlog mjeseca, dioničari France Télévisions, M6 i TF1 su signalizirali...

insight-tv-intros-fast-originals

Insight TV intros FAST Originals

U cilju proširenja svoje posvećenosti ovom sektoru, globalni operater kanala i producent sadržaja fokusiran na milenijalce i Gen-Z, predstavio je...

Uklanjanje smetnji u UHF pojasu za neometan rad digitalne televizije i buduće mreže pete generacije (5G) – odnosi s Italijom i BiH

IPTV raste u Hrvatskoj

Broj IPTV pretplatnika u Hrvatskoj ubrzano se približava pola milijuna. Prema posljednjim podacima koje je objavio regulator HAKOM, na kraju...

Back To Top
Search