skip to Main Content
SkyShowtime platforma za striming od decembra biće dostupna i u BiH
SkyShowtime, panevropska platforma za striming najavila je da se širi u Evropi, a stiže i u BiH. To je potvrđeno u Amsterdamu na predstavljanju ove platforme.
Monti Sarhan, izvršni direktor SkyShowtime, najavio je pred mnogobrojnim gostima da se šire u još šest zemalja.
Osim BiH, ovaj striming servis biće od sledećeg mjeseca i u Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji. Prema najavi, u februaru 2023. će biti pokrenuta i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj.
SkyShowtime je novo ime u oblasti usluga striminga u Evropi, a u Amsterdamu održao ekskluzivno evropsko predstavljanje platforme kojem su prisustvovale brojne uticajne ličnosti iz svijeta zabave.
– SkyShowtime je stvoren za Evropu i presrećni smo što napokon korisnicima u centralnoj i istočnoj Evropi možemo da kažemo da je vrijeme za SkyShowtime pred nama. Uzbuđeni smo što donosimo ekskluzivni pristup najnovijim serijama i filmovima iz svjetski poznatih studija, kao i kvalitetan lokalni program. Nakon lansiranja u sjevernoj Evropi i Portugalu, ulazak na nova tržista je važna prekretnica za nas – izjavio je Sarhan.
Kako se navodi, SkyShowtime korisnicima nudi premijere blokbaster filmova, nove premium igrane serije, sadržaj za djecu i porodicu, kao i odabrani izbor kultnih naslova svjetskih produkcijskih kuća.
Riječ je o naslovima kao što su Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock. SkyShowtime će takođe, sadržati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe.
86

Vezani članci

Back To Top
Search