Sling Freestream za gorivo sa akcijskim sportom

sling-freestream-za-gorivo-sa-akcijskim-sportom
Vodeći globalni provajder akcijskih sportskih sadržaja FUEL TV otkrio je da je potpisao sporazum sa vrhunskim online videom uživo i besplatnim servisom za streaming televizije (FAST) koji podržava oglase Sling Freestream.

FUEL TV kaže da je to jedini kanal fokusiran isključivo na sport, kulturu i način života surfanja, skejtbordinga, snowboardinga, besplatnog skijanja, BMX-a i MTB-a, te umjetnosti, muzike i mode koji ih definiraju. Usluga je dostupna kao besplatni streaming televizijski kanal (FAST) podržan oglašavanjem na ključnim teritorijama i kao usluga globalne premium pretplate video na zahtjev (SVOD) usluga Fuel TV+

Ovo novo partnerstvo omogućava pretplatnicima Sling Freestream-a pristup svim programima FUEL TV-a, uzbudljivoj mešavini avantura, takmičenja, urbane kulture i stila života u prirodi, koji su, kaže FUEL, “svi umotani u impresivan skup veština i atletike.” Putem striming servisa Sling Freestream, FUEL TV će isporučiti liniju sportova, uključujući skejtbording, surfovanje, snowboarding, motocross i još direktnije milionima domova i uređaja širom SAD-a.

“Veoma smo srećni što smo udružili snage sa Sling Freestream-om jer nam omogućava da nastavimo da širimo svoj domet na američkom tržištu,” rekao je Fernando Figueiredo, izvršni direktor FUEL TV-a.

“Osim što je originalno rodno mjesto FUEL-a, Sjedinjene Američke Države. Oduvek je bio epicentar akcionih sportova, a ova saradnja nam omogućava da prepoznamo svoje korene uz kontinuirano prihvatanje ovih novih modela distribucije sadržaja. Integrisanjem ponude kanala Sling Freestream, možemo nastaviti da negujemo naš odnos sa američkim gledaocima i prikažemo izuzetne sportiste, događaje uživo i kreativne stilove života koji definišu pejzaž akcionih sportova.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top