Sling Freestream za gorivo sa akcijskim sportom

0
sling-freestream-za-gorivo-sa-akcijskim-sportom
Sling Freestream za gorivo sa akcijskim sportom
Vodeći globalni provajder akcijskih sportskih sadržaja FUEL TV otkrio je da je potpisao sporazum sa vrhunskim online videom uživo i besplatnim servisom za streaming televizije (FAST) koji podržava oglase Sling Freestream.

FUEL TV kaže da je to jedini kanal fokusiran isključivo na sport, kulturu i način života surfanja, skejtbordinga, snowboardinga, besplatnog skijanja, BMX-a i MTB-a, te umjetnosti, muzike i mode koji ih definiraju. Usluga je dostupna kao besplatni streaming televizijski kanal (FAST) podržan oglašavanjem na ključnim teritorijama i kao usluga globalne premium pretplate video na zahtjev (SVOD) usluga Fuel TV+Ovo novo partnerstvo omogućava pretplatnicima Sling Freestream-a pristup svim programima FUEL TV-a, uzbudljivoj mešavini avantura, takmičenja, urbane kulture i stila života u prirodi, koji su, kaže FUEL, “svi umotani u impresivan skup veština i atletike.” Putem striming servisa Sling Freestream, FUEL TV će isporučiti liniju sportova, uključujući skejtbording, surfovanje, snowboarding, motocross i još direktnije milionima domova i uređaja širom SAD-a.

“Veoma smo srećni što smo udružili snage sa Sling Freestream-om jer nam omogućava da nastavimo da širimo svoj domet na američkom tržištu,” rekao je Fernando Figueiredo, izvršni direktor FUEL TV-a.

“Osim što je originalno rodno mjesto FUEL-a, Sjedinjene Američke Države. Oduvek je bio epicentar akcionih sportova, a ova saradnja nam omogućava da prepoznamo svoje korene uz kontinuirano prihvatanje ovih novih modela distribucije sadržaja. Integrisanjem ponude kanala Sling Freestream, možemo nastaviti da negujemo naš odnos sa američkim gledaocima i prikažemo izuzetne sportiste, događaje uživo i kreativne stilove života koji definišu pejzaž akcionih sportova.”