skip to Main Content
SPIN ide BRZO na Amazon Freevee sa najboljim kanalima ikada
Spin-ide-brzo-na-amazon-freevee-sa-najboljim-kanalima-ikada
Izdavački muzički degustator SPIN Magazine udružio se sa originalnim strimovačkim sindikalnim studiom i programerom Best Ever Channels (BEC) za pokretanje novog kanala za striming televiziju (FAST) koji je debitovao isključivo na Amazon Freevee.

Najnoviji dodatak BEC-ovom portfoliju niša FAST kanala, SPIN se nadovezuje na nasleđe kultnog muzičkog brenda, sa 24/7 striming linijom neuporedivog SPIN originalnog programa, dokumentarnih filmova, intervjua, iza kulisa specijala, ekskluzivnih umetničkih vitrina i jedinstvenih kuriranih muzičkih video plejlista.

Lansiranje novog kanala uključivat će odbrojavanje i slavljeničku zabavu, koju će voditi SPIN oko muzičkog festivala SXSW u Austinu, Texas. Ekskluzivno lansiranje na Amazon Freevee zvanično će početi 21. marta, nakon specijalnog besplatnog pregleda i muzičke proslave 16. marta u Austinu. Na događaju, čiji je domaćin SPIN, nastupiće između ostalih, Stone Gossard iz Pearl Jam-ovog sporednog projekta Painted Shield i headliner Killer Mike iz nagrađivanog hip-hop dua Run the Jewels.

“Integritet brenda SPIN je uvek bio najvažniji za svaku odluku koju donesemo,” izjavio je izvršni direktor SPIN-a Džimi Hačinson. “Amazonov Freevee je verovatno jedna od najvećih platformi, sa preko 150 miliona potencijalnih gledalaca i verujemo da je partnerstvo sa Best Ever Channels i Freevee najbolji način da ispunimo obećanje našeg brenda ljubiteljima muzike svuda.”

“SPIN je jedan od najpriznatijih i najcjenjenijih muzičkih brendova na svijetu, tako da ima smisla samo pokrenuti naš novi kanal na najvećoj sceni u streamingu”, dodao je izvršni direktor BEC-a Barry Gordon. “Naši partneri u Amazon Freevee razumeju snagu brenda SPIN i zajedno ćemo dopreti do ogromne publike fanova željnih da se povežu sa svojim omiljenim umetnicima i najautentičnijim glasom u muzičkom editorijalu.”

BEC-ova rastuća postava FAST ponude uključuje nedavno pokrenut kanal komedije, WITZ-Comedy TV; Zdravlje, bogatstvo i mudrost kanali MOREU, COMMUNE, i CINEMA LIBRE; Kultni filmski i televizijski fanovi favorizuju akciju!!! i prikolice iz Džehennema; Carl Jackson je producirao kanale The GRID i CJC; Klasični filmski i televizijski kanal za najbolju televiziju ikada.

74

Vezani članci

SALTO jučer prestala sa radom

SALTO jučer prestala sa radom

Francuska platforma za striming Salto prestala je jučer sa radom. Prošlog mjeseca, dioničari France Télévisions, M6 i TF1 su signalizirali...

insight-tv-intros-fast-originals

Insight TV intros FAST Originals

U cilju proširenja svoje posvećenosti ovom sektoru, globalni operater kanala i producent sadržaja fokusiran na milenijalce i Gen-Z, predstavio je...

Uklanjanje smetnji u UHF pojasu za neometan rad digitalne televizije i buduće mreže pete generacije (5G) – odnosi s Italijom i BiH

IPTV raste u Hrvatskoj

Broj IPTV pretplatnika u Hrvatskoj ubrzano se približava pola milijuna. Prema posljednjim podacima koje je objavio regulator HAKOM, na kraju...

Back To Top
Search