Staccs potpisao ugovor sa Samsung TV Plus za besplatan pristup novom kanalu

staccs-potpisao-ugovor-sa-samsung-tv-plus-za-besplatan-pristup-novom-kanalu
Švedski tehnološki startap Staccs dogovorio je ugovor sa provajderom FAST kanala Samsung TV Plus za svoju novu TV ponudu za koncertne video i muzičke dokumentarce.

Pokrenut u nordijskim i baltičkim državama prošle godine, Staccs ima za cilj da fanovima pruži priliku da ponovo prožive svoje omiljene koncerte, na zahtev, bez reklama, u najvišem mogućem kvalitetu. Nakon početnog predstavljanja platforme, kompanija je nedavno lansirala Staccs TV kako bi fanovima pružila uvid u ono što naziva “ogromnim i jedinstvenim” muzičkim sadržajem koji je dostupan sa njenog striming servisa.

Staccs gradi najveći svjetski koncertni katalog u historiji, koji strimuje audio vizuelne i muzičke dokumentarce u dugoj formi do premium standarda. Usluga strimovanja dostupna je za bilo koji uređaj i veličinu ekrana, omogućavajući fanovima da gledaju u pokretu, u bilo kom formatu, bilo da je na mobilnom uređaju ili sinhronizovan sa veb pregledačem. Detalji o lansiranju u Velikoj Britaniji biće naknadno objavljeni.

Staccs vidi svoj novi sporazum kao mogućnost podrške budućoj platformi i planovima širenja tržišta kojima se kompanija sprema prema tome. Dizajniran je tako da omogući fanovima muzike da otključaju i uživaju u isečcima jedinstvenog materijala na Staccs TV-u, kao što su dokumentarni filmovi, koncerti i intervjui sa svojim omiljenim umetnicima i bendovima, kao i ekskluzivni Staccs Originals sadržaj.

Kompanija je uverila da fanovi mogu da očekuju programiranje od mešovitog žanra muzike, uključujući rok, pop, pank i metal umetnike iz celog sveta. Kanal će biti dostupan putem Samsung TV Plus u Švedskoj, a fanovi se mogu odlučiti da se pretplate na glavnu Staccs platformu u bilo kom trenutku, otvarajući potpuni pristup premijum domu koncerata i muzičkog sadržaja na zahtev.

Staccs vjeruje da njegov osnovni korisnički model otvara komercijalne mogućnosti za muzičku industriju i da je Staccs TV samo jedan od načina na koji će vlasnici prava imati koristi od licenciranja svog sadržaja na platformi. Pružajući korisnicima Samsung TV Plus uvid u sadržaj koji je dostupan, Staccs će pokušati da poveća pretplatnike na svoju punu uslugu i da će biti ohrabreni da vide više – i samim tim dodatno koristiti nosiocima prava sa povećanom bazom korisnika.
Uzbuđeni smo što ćemo obezbediti ovaj ugovor sa Samsungom jer nam daje pristup novoj publici i omogućava nam da pokažemo naš izuzetan program većem broju ljubitelja muzike širom Švedske,” rekla je Staccova marketinška menadžerka Sofija Stefanović.
Interesovanje potrošača je uvek na visokom nivou jer muzička industrija uživo beleži rekordan broj rezervacija za narednu godinu i iako su veliki igrači u striming industriji ostvarili napredak u pogledu svoje ponude, vidimo jedinstvenu priliku za umetnike i Staccs platformu da dođu do fanova putem TV-a. Ovo partnerstvo je važan korak ka prepoznavanju kao nenadmašan dom za koncerte i muzičke sadržaje na zahtev.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top