STN proširuje ponudu distribucije sadržaja tako da uključuje Menaflix OTT

0
stn-prosiruje-ponudu-distribucije-sadrzaja-tako-da-ukljucuje-menaflix-ott
Jedan od osnivača brzo rastuće Menaflix platforme na arapskom jeziku over-the-top (OTT), STN, objavio je da usluga sada vlasnicima sadržaja nudi mogućnost pretvaranja svojih kanala u OTT stream.

Tvrdeći da je jedan od top 20 globalnih teleportova, STN kaže da je već ključni igrač na OTT tržištu, radeći sa svojim kupcima na pretvaranju njihovih tradicionalnih video streamova u OTT streaming ili proizvod na zahtjev kako bi došli do gledalaca gdje god i kako god odluče gledati video programiranje.Globalni provajder za distribuciju sadržaja kaže da gledaoci sada mogu da gledaju Menaflix program sa Bliskog istoka bilo gde u svetu na bilo kom uređaju sa pristupom internetu. Prepoznajući rast na ovom tržištu i potrebu za uslugom posvećenom sadržajima iz MENA regiona, STN je radio sa odabranim partnerima na razvoju i pokretanju Menaflix-a.

Kroz uslugu, gledaoci širom sveta sada će moći da gledaju kanale uživo i na zahtev iz celog regiona Bliskog istoka, uključujući vesti, zabavu, verske, dečije programe i radio, putem besplatne aplikacije dostupne za Apple i Android uređaje. Koristeći programsko oglašavanje za live free-to-air kanale, Menaflix TV omogućava kanalima da izlože svoj sadržaj širom sveta i generišu novi tok prihoda od personalizovanih oglasa.

Kao osnivač Menaflix-a i dugogodišnji operater u MENA regionu, STN je poznat po svojoj najsavremenijoj tehnologiji. Kako je gledanje OTT-a raslo u popularnosti, proširili smo portfolio usluga, kako bismo mogli da radimo sa korisnicima koji su želeli da njihove tradicionalne video strimove pretvorimo u striming i usluge na zahtev,” rekao je izvršni direktor STN-a Mitja Lovsin.

“Od samog početka bili smo oprezni sa odabirom partnera za Menaflix, koji u potpunosti razumiju tržište MENA i dijele našu viziju pružanja najboljeg korisničkog servisa i pažnje na detalje. Oduševljeni smo što sada možemo da ponudimo našim klijentima priliku da se pridruže Menaflix-u, brzo rastućoj OTT usluzi na arapskom jeziku.”