skip to Main Content
Telekom Srbija je primijenio Irdeto Control

Telekom Srbija je dogovorio implementiranje Irdeto Control, kompanijski multi-DRM sistem, kako bi osigurao svoju OTT platformu kojom opslužuje svoje TV i širokopojasne korisnike.

Irdeto Control je rješenje s više DRM-a, kompatibilno sa MovieLabs-om, koje se nudi ili kao potpuno upravljana usluga, hostirana u javnim oblacima ili kao licencirani softver. Odabirom prvog, Telekomu Srbija je obećana izuzetno skalabilna infrastruktura koja se može „bez napora nositi“ sa ispunjavanjem zahteva kupaca tokom događaja sa velikom potražnjom. Pored toga, napredne funkcije poslovne politike platforme omogućavaju operateru da ponudi kupcima čitav niz različitih modela pretplate.

Irdeto Control je jedno od najpopularnijih rješenja za OTT video dobavljače i izdaje preko 1,9 milijardi licenci mjesečno. Telekom Srbija je u međuvremenu jedan od najvećih u Srbiji i ima vodeću ulogu u fiksnoj i mobilnoj telefoniji.

Đorđe Marović, generalni direktor Telekoma Srbija, rekao je: „Irdeto ima dobre rezultate u pružanju visoko pouzdanih rešenja. Njihov DRM sistem je vrhunska tehnologija sa naprednim funkcijama i izvrsnom korisničkom podrškom. To je upravo ono što nam je bilo potrebno da bismo nastavili da širimo naše OTT usluge na kupce u Srbiji. “

Shane McCarthy, direktor tehničke podrške za video zabavu u Irdetu, rekao je: „To operaterima daje značajnu konkurentsku prednost da budu među prvima koji nude usluge na najnovijim potrošačkim uređajima. Dobavljači mogu pružiti uvjerljivu uslugu nizu uređaja sa mirom da su njihovi premium sadržaji sigurni i dostupni čak i za vrijeme velikih događaja koji privlače veliku publiku.

97

Vezani članci

Back To Top
Search