Tri Viasat TV kanala na Moja TV

Moja TV je od 1. septembra 2023. godine bogatija za tri Viasat TV kanala: Viasat History, Viasat Nature i Viasat Explore.

Viasat programi gledateljima donose nove uzbudljive sadržaje!

Viasat Explore

Program Viasat Explore uvijek donosi „nešto više“ – radoznalost, inspiracija, strast, posvećenost, odlučnost i avanturistički duh. Istraživanje novih i neobičnih pojava je glavni pokretač i ono što gledaoce uzbuđuje – od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnog života zanimljivih ljudi, koji rade stvari na drugačiji način. Kanal istražuje svijet oko sebe, kao i jedinstvene priče pojedinaca koje zajedno stvaraju nevjerovatna dostignuća modernog čovječanstva. Raznovrsnost emisija na ovom kanalu svakog dana donosi fascinantne i čudesne priče.

Viasat History

Viasat History inspiriše gledaoce sadržajem koji predstavlja historiju na moderan način – programi zasnovani na detaljnim istraživanjima su intelektualni izazov za gledaoce jer pružaju novu perspektivu prošlosti koju izlažu najkarizmatičniji historičari današnjice. Uzbudljive, istinite priče i historija koja ostavlja bez daha – od luksuznih života kraljeva preko patnji robova do velikih vojnih poduhvata u svjetskoj historiji. Glavni fokus je historija Evrope, iako program pokriva i historijske događaje iz raznih dijelova svijeta, kao i događaje iz daleke prošlosti, a gledaocima otkriva i historijske tajne predstavljajući ih u svjetlu savremenih događanja.

Viasat Nature

Viasat Nature je televizijski program sa iskrenim i strastvenim pristupom, a sve zahvaljujući posvećenim ljudima, koji su sa lica mjesta spremni prikazati inspirativne predjele, biljke i životinje prepune iznenađenja, a koji gledaoce često ostavljaju bez daha. Na kanalu priroda često sama na najbolji način dočarava svoju priču – predivnu, neobuzdanu, ponekad brutalnu i iznenađujuće divlju. Najbolji svjetski reporteri zadivit će gledaoce upečatljivim dogodovštinama iz prirode, ispričanim “iz prve ruke” i sa lica mjesta, kako bi iskusili prirodni svijet u svoj njegovoj veličanstvenoj ljepoti.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top