Tubi je sklopio ekskluzivni ugovor o sadržaju sa VICE Media Group

tubi-inks-ekskluzivni-sadrzaj-ugovor-sa-vice
U najnovijem partnerstvu sa globalnom multiplatformskom medijskom kompanijom u vlasništvu Fox korporacije, Tubi je sklopio ekskluzivni ugovor o sadržaju sa VICE Media Group kako bi predstavio osam originalnih dokumentarnih filmova.

Novi ugovor ističe posvećenost slobodnog streamera širenju svoje originalne ponude bez scenarija i služenju svojim gledaocima više onoga što vole, govoreći o najtoplijim temama današnjice.

Kult Elona će debitovati 24. aprila i prati priču o uspehu Elona Muska i Tesle, ispitujući njegov put da postane jedan od najuticajnijih i najkontroverznijih poslovnih ljudi stvaranjem moćnog kulta ličnosti. Sledeći će biti Osvetnik Inc, koji će debitovati 6. maja istražujući nestabilni svet onlajn osvetništva, ispričano kroz nedavnu poteru za palikućama u Los Anđelesu podstaknutu aplikacijom za nadzor kriminala i komšiluka, Citizen. Preostali dokumentarni filmovi, koji pokrivaju teme kao što su chatbot tehnologija, masovne pucnjave u SAD-u i skalpiranje ulaznica, debitovaće tokom 2023. godine.

VICE Distribution ima prava širom svijeta na listu dokumentarnih filmova izvan SAD-a.

“VICE ima dugogodišnju reputaciju nagrađivanog istraživačkog pripovedanja i uzbuđeni smo što ćemo proširiti originalne dokumentarne filmove Tubi svojom ekspertizom,” rekao je Adam Levinson, direktor sadržaja Tubija. “Ovi originalni dokumentarni filmovi će podići zavesu i podstaći razgovor o pričama koje utiču na današnji kulturni zeitgeist, uključujući skalpiranje karata, čet botove i porast onlajn budnosti.”

“Oduševljeni smo saradnjom sa Tubijem kako bismo duboko zaronili u neke od najaktuelnijih i najupečatljivijih problema današnjice sa ovih osam potpuno novih dokumentarnih filmova,” dodao je potpredsednik globalne televizije Morgan Hertzan.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top