skip to Main Content
Tubi je sklopio ekskluzivni ugovor o sadržaju sa VICE Media Group
Tubi-inks-ekskluzivni-sadrzaj-ugovor-sa-vice
U najnovijem partnerstvu sa globalnom multiplatformskom medijskom kompanijom u vlasništvu Fox korporacije, Tubi je sklopio ekskluzivni ugovor o sadržaju sa VICE Media Group kako bi predstavio osam originalnih dokumentarnih filmova.

Novi ugovor ističe posvećenost slobodnog streamera širenju svoje originalne ponude bez scenarija i služenju svojim gledaocima više onoga što vole, govoreći o najtoplijim temama današnjice.

Kult Elona će debitovati 24. aprila i prati priču o uspehu Elona Muska i Tesle, ispitujući njegov put da postane jedan od najuticajnijih i najkontroverznijih poslovnih ljudi stvaranjem moćnog kulta ličnosti. Sledeći će biti Osvetnik Inc, koji će debitovati 6. maja istražujući nestabilni svet onlajn osvetništva, ispričano kroz nedavnu poteru za palikućama u Los Anđelesu podstaknutu aplikacijom za nadzor kriminala i komšiluka, Citizen. Preostali dokumentarni filmovi, koji pokrivaju teme kao što su chatbot tehnologija, masovne pucnjave u SAD-u i skalpiranje ulaznica, debitovaće tokom 2023. godine.

VICE Distribution ima prava širom svijeta na listu dokumentarnih filmova izvan SAD-a.

“VICE ima dugogodišnju reputaciju nagrađivanog istraživačkog pripovedanja i uzbuđeni smo što ćemo proširiti originalne dokumentarne filmove Tubi svojom ekspertizom,” rekao je Adam Levinson, direktor sadržaja Tubija. “Ovi originalni dokumentarni filmovi će podići zavesu i podstaći razgovor o pričama koje utiču na današnji kulturni zeitgeist, uključujući skalpiranje karata, čet botove i porast onlajn budnosti.”

“Oduševljeni smo saradnjom sa Tubijem kako bismo duboko zaronili u neke od najaktuelnijih i najupečatljivijih problema današnjice sa ovih osam potpuno novih dokumentarnih filmova,” dodao je potpredsednik globalne televizije Morgan Hertzan.

107

Vezani članci

Back To Top
Search