Vevo lansira linearno programirane Freevee kanale u Velikoj Britaniji

vevo-lansira-linearno-programirane-freevee-kanale-u-velikoj-britaniji
U najnovijem dodatku katalogu nekadašnjeg IMDb TV streaming video servisa, vodeća muzička video mreža Vevo proširila je svoje partnerstvo sa Amazonom kako bi pokrenula nove FAST kanale na Freeveeju u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Najava novih teritorija dolazi nakon početnog lansiranja na Freevee u SAD-u u decembru, a novi ugovor će Vevo-ov vodeći linearni kanal Vevo Pop biti dostupan na oba tržišta kao dio proširenja.

Budući da Vevo svoje kanale lokalizuje preko teritorija, Vevo Pop ima globalne superzvezde, kao što su The Weeknd i Ariana Grande, plus lokalne talente iz svake zemlje kao što su Becky Hill i Little Mix u Velikoj Britaniji, ili Lotte i Alli Neumann u Nemačkoj. Njemački korisnici Freeveeja moći će uživati i u Vevo Schlager Pop – kanalu punom najnovije i najveće njemačke pop glazbe umjetnika, poput Helene Fischer, Bena Zuckera i Sarah Lombardi, između ostalih.

“Amazon je već bio ključni partner za Vevo u donošenju premijum muzičkog video sadržaja ljubiteljima muzike na zahtev putem naše aplikacije na Fire TV i Echo Show. Zadovoljstvo nam je da sada ponudimo nove Vevo FAST kanale korisnicima Amazon Freevee-a u Velikoj Britaniji i Nemačkoj,” rekao je Rob Christensen, viši potpredsednik za globalnu prodaju i distribuciju, Vevo.

“Ovo su prva tržišta koja je Vevo lansirao sa Freevee-jem izvan SAD-a, odražavajući našu širu strategiju da proširimo našu FAST mrežu na fanove širom svijeta. Uzbuđeni smo što ćemo se pojaviti na dodatnim evropskim teritorijama, angažovati se sa više korisničke baze Amazona i ponuditi nove i kreativne načine za brendove da se reklamiraju putem povezane televizije.”

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top