Viaplay potvrdio datum lansiranja u SAD-u

viaplay-potvrdio-datum-lansiranja-u-sad-u
U onome što bi moglo biti najvažnije proširenje dometa svog rastućeg striming servisa, Viaplay Grupa je najavila da će svoj direktan potrošački otisak podići na 13 tržišta sletanjem u SAD 22. februara i u Kanadu 7. marta.

Prilikom lansiranja, gledaoci će moći da strimuju više od 1.500 sati premijum evropskog sadržaja putem aplikacije Viaplay, a najmanje jedna premijera će pratiti svake nedelje. Ponuda Viaplaya uključuje popularne nordijske noir drame i kritički priznate serije, filmove i dokumentarce, od kojih mnoge imaju glavna holivudska imena. Usluga će koštati 5,99 USD i CAD 6,99 mjesečno u SAD-u i Kanadi.

Istaknuti detalji Viaplayovog nordijskog noir sadržaja dostupnog u SAD-u i Kanadi uključuju Trom u kojem glume Ulrich Thomsen, Furia i Partisan with Fares Fares. Postava također uključuje provokativnu dramu za mlade za mlade Viaplaya Threesome u kojoj glumi Lucien Laviscount (na slici), širok spektar uvjerljivih dokumentaraca i još mnogo toga.

Viaplay će također ponuditi kustoske filmove treće strane kao što su Čovjek zvan Ove (nedavno prerađen u Hollywoodu s Tomom Hanksom), Oscarom nagrađena tamna komedija Druga runda s Madsom Mikkelsenom i historijska drama Sofije Helenin The Emigrants, zajedno s mračnom financijskom serijom Exit – jednom od najstrimovanijih norveških drama ikad. Sav sadržaj će imati engleske titlove.

Komentarišući lansiranja, predsednik i izvršni direktor Viaplay Grupe Anders Jensen rekao je: “Za samo dve godine, Viaplay se proširio iz nordijskog regiona i postao istinski međunarodni provajder zabave, kako direktno-potrošački, tako i preko partnera. Naše vrhunsko pripovedanje, u kombinaciji sa sportovima svetske klase na našim evropskim tržištima, pomaže da se izdvojimo od konkurencije i prilagođavamo našu ponudu svakoj novoj zemlji. Vidimo zahvalnu osnovnu publiku u Severnoj Americi za naš moderan međunarodni sadržaj i atraktivnu priliku da zauzmemo specijalizovanu poziciju na najdinamičnijem svetskom tržištu striminga.”

Viaplay-ov striming servis je danas dostupan u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj, Finskoj, Islandu, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Holandiji i Velikoj Britaniji. Koncept brendiranog sadržaja Viaplay Select, koji čini Viaplay sadržaj dostupnim na partnerskim platformama, lansiran je na 20 tržišta širom svijeta.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top