skip to Main Content
Viaplay stiže na kanal Roku u SAD-u
Viaplay-stize-na-kanal-roku-u-sad-u
Kao veliki podsticaj globalnim ambicijama proširenog striming servisa, više od 1.000 sati premijum Nordic Viaplay sadržaja sada će biti dostupno putem premium pretplata na Roku kanalu u SAD-u.

Višegodišnje partnerstvo između Viaplay Group i Roku uključuje više od 1.000 sati najcjenjenijih serija i filmova Viaplaya i kustoskog sadržaja treće strane. Viaplay sadržaj će se pridružiti američkoj liniji pretplate na preko Roku Channel-a. Pored Premium pretplate, Roku Channel nudi preko

besplatnih linearnih TV kanala uživo i ,
besplatnih filmova i TV programa.

Pojedinačne emisije dostupne na Viaplayu putem kanala Roku u SAD-u uključuju danski triler Trom u kojem glumi Ulrich Thomsen (Novi papa); Švedska kriminalistička serija Nema vremena za žalost; Norveška drama Exit sa Tobiasom Santelmannom (Point Break)
“Lansiranje na Roku kanalu nudi Viaplay izvanredan domet na najvećem svjetskom streaming tržištu,” rekla je Vanda Rapti, glavna komercijalna direktorica Viaplay Grupe, Sjeverna Amerika i Viaplay Select (na slici). “Naše nagrađivane serije i filmovi, mnogi sa međunarodno priznatim zvezdama, idealni su za raznovrsnu liniju Premium pretplata na Roku kanal. Premium Nordic sadržaj ima posvećenu publiku u SAD-u, a fanovi sada mogu iskusiti najstilizovanije i najuzbudljivije priče koje region ima da ponudi.”

Pored Roku kanala, Viaplay je trenutno dostupan u SAD-u putem Comcast-ovih Xfinity platformi. Viaplay će svoju aplikaciju Viaplay učiniti dostupnom u SAD-u s posebnim lansiranjem početkom 2023.

68

Vezani članci

Back To Top
Search