wedotv intros FAST Channels on Joyn

0
wedotv-intros-fast-channels-on-joyn
wedotv intros FAST Channels on Joyn
U skladu sa trenutnim širenjem usluga u DACH regionu, AVOD (AVOD) podržani oglasima i FAST Channel provajder wedotv sada takođe distribuiraju svoje besplatne striming usluge wedo filmova, wedo sportova i wedo velikih priča na nemačkoj striming platformi Joyn.

Pored toga, u okviru novozaključenog, prvog partnerstva sa nemačkom produkcijskom i distributivnom kompanijom OneGate, koja je deo Studio Hamburg Group, wedotv je kupila i ekspanzivni filmski paket sa preko 50 nemačkih i međunarodnih naslova.wedotv je besplatan, AVOD portal nudi filmove, serije, dokumentarce, TV emisije i sportove uživo, kao i lifestyle, komediju i automobilske programe. Wedo Movies nudi gledaocima nacionalne i međunarodne filmove, dok Wedo Sports sadrži uživo pokrivanje konjskih trka, jedrenja i golf turnira, kao i istaknute događaje iz fudbala, Formule 1, e-sportova i borilačkih veština. Dokumentarni kanal Wedo Big Stories, koji radi zajedno sa Big Media Holdings, jednim od vodećih svetskih studija za ne-fiktivne produkcije, prikazuje dokumentarne filmove o nauci, prirodi i tehnologiji.

Joyn sporazum će omogućiti svim korisnicima u Njemačkoj i Austriji da besplatno primaju linearne 24-satne kanale podržane oglašavanjem. Usluge su dostupne u aplikaciji Joyn za pametne televizore, tablete i pametne telefone, kao i direktno na webu u www.joyn.de i www.joyn.at.

“Oduševljeni smo što Wedo filmove, wedo sports i wedo velike priče sada nudi i njemački super streamer Joyn, dodatno proširujući domet naša tri FAST kanala za gledatelje i oglašivače”, komentirao je Philipp Rotermund, suizvršni direktor i osnivač wedotv-a. “Istovremeno, obezbeđujemo dalje prvoklasne dugometražne filmove za još slobodniji izbor sadržaja kroz naše partnerstvo sa OneGate-om.”

O WedoTV-u
Striming servis pokrenut je 2018. godine pod imenom Watch4 u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, a 2019. godine kao W4Free u Velikoj Britaniji. Matična kompanija wedotv je Video Solutions AG, sa sjedištem u Zugu, Švicarska, koja upravlja AVOD uslugama i FAST Channels, uključujući wedo filmove, wedo velike priče i wedo sportove.

Kontakt
Patricia Frith
Patricia Frith Marketing
: +1 310 490-2368
E-pošta: Ova email adresa je zaštićena od spambotova. You need JavaScript enabled to view it.
2