Xumo Play pokreće NFL kanal

xumo-play-pokrece-nfl-kanal
Počevši sa specijalnim trodnevnim pokrivanjem Drafta, besplatni streaming televizijski servis Xumo Play (FAST) koji podržava oglase najavio je novu namjensku platformu koja nudi 24/7 NFL nogometni program.

Tokom prve tri runde 27. i 28. aprila, NFL Draft Center je imao uživo praćenje sa komentarima i analizama domaćina Mikea Yama, Cynthie Frelund, Bucky Brooksa i Lancea Zierleina. Poslednjeg dana drafta 29. aprila, NFL kanal je tvrdio da je jedino mesto gde navijači mogu da gledaju uživo prenos svakog pika iz poslednje četiri runde.

NFL kanal će imati stotine sati ili kustoski program, uključujući reprize klasičnih igara, specijalnog programa uživo i filmova, emisija i dokumentarnih filmova iz NFL Films i NFL Media.

“NFL kanal je odličan dodatak rastućoj kolekciji kvalitetnih sportskih kanala i programa koji su sada dostupni na Xumo Play-u,” rekao je Stefan Van Engen, potpredsednik za programiranje sadržaja i partnerstva u kompaniji Xumo. “Fudbal je američki sport broj jedan i naši gledaoci će biti oduševljeni svim sjajnim programima dostupnim na NFL kanalu, počevši od tri dana specijalnog NFL drafta za početak sezone.”

Xumo je zajedničko ulaganje između Comcast-a i Charter-a i formirano je da razvije i ponudi novu generaciju striming platforme za celu industriju zabave. Kompanija ima tri osnovne linije poslovanja: Xumo uređaje, Xumo Play i Xumo Enterprise.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top