Zavjesa gore za Cineverse na Smart TV-u

zavjesa-gore-za-cineverse-na-smart-tv-u
Premijer striming i zabavna kompanija Cinedigm postigla je novi ugovor o distribuciji sa Samsungom koji proširuje domet svog vodećeg striming servisa Cineverse na Samsung Smart TV korisnike putem App Store-a.

Cineverse je opisan kao protivotrov svetu gde algoritmi usmeravaju gledaoce ka predvidljivom, nagrađujući radoznale i avanturiste i nudeći fokus na “strastveno kustovanje” i korišćenje Cinedigmove Matchpoint tehnologije za pružanje preporuka sadržaja zasnovanih na povratnim informacijama gledalaca u realnom vremenu. Cineverseova biblioteka sadržaja na zahtjev i besplatnih linearnih kanala kreće se od američkih Indija do “najhrabrijih” u globalnom filmu i televiziji, novih glasova i nefiktivnog pripovijedanja.

Novi ugovor predviđa da vlasnici Samsung Smart TV-a dobiju potpuni pristup celokupnoj Cineverse-ovoj biblioteci sadržaja video na zahtev od preko

,

naslova i rastućem portfoliju FAST kanala bez dodatnih troškova.

Komentarišući sporazum, Dženifer Soltesz, potpredsednica za razvoj poslovanja i strategiju u Cinedigmu, rekla je: “Oduševljeni smo što proširujemo naše partnerstvo sa Samsungom. Prilika da se Cineverse dovede do još veće publike kroz najpopularniji brend pametnih televizora među američkim domaćinstvima savršeno se poklapa sa našim ukupnim pravcem za ovaj brend i širinom i dubinom zabavnog sadržaja koji pruža.

Besplatni linearni kanali striming televizije (FAST) koji prikazuju kanale u vlasništvu Cinedigma uključuju AsianCrush, Bloody Disgusting, The Bob Ross Channel, The Country Channel, CONtv, CONtv Anime, Crime Hunters, Docurama, Retrocrush, The Dove Channel i Elvis Presley Channel. Gledaoci takođe mogu da gledaju AsianCrush i The Bob Ross Channel putem aplikacije Samsung TV Plus na svojim Samsung Smart televizorima.

DVB Portal

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

View more
Accept
Scroll to Top